Startsida / Inlägg

Efva Attling släpper egen sprit

av tramsfrans

Att svenska kändisar gillar att lansera vin är ingen nyhet, men på senare tid så har jag börjat känna att marknaden blivit mättad. Alla som vill släppa ett vin har redan gjort det, och vingårdar runtom i världen har förmodligen börjat tröttna på svenska kändisar som kommer och stör. Man kan knappt ta en promenad i Toscana längre utan att en svensk kändis sitter på huk i en buske och luktar på druvor.

Därför så tror jag på produktutveckling, och är övertygad om att nästa svenska kändistrend blir att sälja SPRIT istället för vin! Det enda som är mer överprisat än vin är ju faktiskt sprit, och om det är något som svenska kändisar gillar så är det att tjäna pengar. Redan 2017 så släppte Tomas Ledin en egen whiskey och döpte den till ”Moment Ledin”, och häromdagen så blev det klart att Efva Attling inte vill vara sämre och också har släppt en whiskey. Moment Efva!

Efva Attling har alltså släppt någon sorts tjejwhiskey och uppmanar tjejer att strunta i sockriga drinkar, för att istället njuta av det betydligt mer hälsosamma alternativet whiskey. Endast 4111 flaskor finns att köpa! I ett pressmeddelande berättar Efwa mer om sin nya dunderdryck.

”– Jag är en whisky lover och är otroligt glad över att ha fått möjligheten till samarbetet. Att vara nere i Bodås gruva tillsammans med Angela och alla whiskyfaten var en kittlande och vacker upplevelse. Första gången jag provsmakade ¨min¨ whisky vet jag att Angela såg på mig att jag inte var helt nöjd. Whiskyn hade inslag av björksav, men jag ville komplettera den med en lite rundare smak. När jag en vecka senare fick jag testa den igen var den helt fantastisk. Att komma hem efter en tuff vecka på jobbet och njuta av en whisky med en elegant isbit i ett skönt glas, det är en fin del i livet, säger Efva.”

Jag vet inte vad ni reagerade på, men jag är otroligt nyfiken på vad som menas med en ”elegant isbit”? Hur kan en simpel isbit vara ELEGANT och var hittar jag en sån? Tidigare i år så rapporterade jag om svenska kändisars besatthet av vatten, och nu verkar de alltså ha insett att man kan dessutom kan frysa vattnet och förvandla det till is.

Nu kanske ni undrar vad Efva Attlings whiskey kostar, och det ska jag berätta för er. 1249 kronor för en flaska på 700 ml! Prisvärt och rimligt! Man kan säga vad man vill om svenska kändisar, men de vet iallafall hur man tar betalt för sina produkter.

Nästa steg borde rimligtvis bli att släppa sin egen is och sälja till överpris. Typ lägga ner 6-8 isbitar i en exklusiv förpackning med sitt namn på och sälja den för 200 kronor som ett komplement till whiskeyn. Känd-is!

OBS: Whiskey är inte ett hälsosamt dryckesalternativ och bör konsumeras ansvarsfullt. Is är däremot okej att konsumera hur mycket man vill. 

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB