Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos lägenhetsproblem

av tramsfrans
biancaingrosso

Många av oss tycker att det är viktigt att ha fint hemma, och det här är självklart extra viktigt om man är influencer. Hur ska man kunna bli tagen på allvar om man inte har rätt doftljus på soffbordet? Bianca Ingrosso är inget undantag, och i veckans avsnitt av Wahlgrens värld delade hon med sig av ett stort problem. Expressen rapporterar:

”Det var under våren 2017 som Ingrosso köpte lägenheten för nära 4,5 miljoner kronor – men nu vill hon flytta därifrån.

– Lägenheten är inte på Östermalm och det är inga stuckaturer. Det är ju ett problem, har jag märkt, säger hon i ”Wahlgrens värld”

Att lägenheten inte ligger på Östermalm borde Bianca rimligtvis ha vetat redan när hon flyttade in. Till skillnad från vad mäklare ibland säger så kan inte stadsdelar flytta på sig, och i och med att Bianca köpte en nybyggd lägenhet så känns det märkligt att bli besviken på att det inte finns stuckaturer. Jag kan förstå att man ibland inser saker efter att man flyttat in, men man borde rimligtvis veta redan när man köper lägenheten om man vill ha sekelskifte eller nyproduktion.

”– Jag plåtar väldigt mycket samarbeten hos mig, och det här funkar inte till min Instagram, det är bara så det är. Det måste vara Instagram-vänligt. Man måste känna det, det ska andas ett lyxigt Paris-hem, konstaterar hon i programmet.”

Lägenheten måste ha PARIS-KÄNSLA! Jag har sagt det här tidigare och nu kommer jag säga det igen. Det är svårt att få till den där pariskänslan om man har närmare till Ropsten än till Montmartre. Det bara ÄR så. Man kan köpa hur många coffeetable-böcker som helst, men det kommer aldrig lukta croissant när man öppnar fönstret. Kanske om ett Gateau ligger i samma hus, men inte annars.

Att det är omöjligt att ta en snygg bild i Bianca Ingrossos lägenhet tror jag inte heller på. Det här är som när Arga Snickaren gjorde återbesök hos Anna Book och Anna hävdade att Anders Öfvergård förstört familjens sociala liv när de fick en ny soffa som inte rymde lika många personer som innan. Det är bara dåliga ursäkter!

Nu har alltså Bianca Ingrosso siktet inställt på Östermalm, men lägenheten MÅSTE ha Paris-känsla! Varför inte bara flytta till Paris istället? När Bianca köpte sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden så tyckte hon det var perfekt att lägenheten låg mellan stan och Lidingö, och om hon flyttade till Paris så skulle hon ju vara mittemellan Stockholm och Pernilla Wahlgrens sommarhus i Marbella. Det är ju perfekt!

OBS: Bilden till blogginlägget är självklart inte tagen i Bianca Ingrossos lägenhet. Där kan man inte ta några fina bilder över huvud taget. 

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB