Startsida / Inlägg

Gunilla Persson har fått nog

av tramsfrans

Det har varit en dramatisk helg på många sätt, och först och främst tänker jag kanske på dramat på Gunilla Perssons Instagram. Gunilla har fått nog av trams och dåliga energier nu!

Redan i mitten av förra veckan konstaterade Gunilla att hon fått nog av den ”krigsföring som pågått i veckor” på hennes instagram. Jag brukar ändå tycka jag har bra koll på kändisars sociala medier, men jag måste erkänna att jag helt missat det som hänt hos Gunilla. Om jag ska vara ärlig så förstår jag fortfarande inte vad hon menar och vad ”kriget” består av, mer än att några få personer har bråkat i kommentarsfältet om något som inte ens handlar om Gunilla själv.

För en person som är beroende av andras uppmärksamhet så är det här självklart en stor katastrof. Först får hon inte vara med i Svenska Hollywoodfruar, och nu får hon inte ens stå i centrum på sin egen Instagram för att folk bråkar om annat. Det har gått för långt nu!

Om jag vore Gunilla så hade jag blockat de som bråkar för längesen. Enligt det jag sett är det ett fåtal personer som bråkar med varandra, och jag förstår inte riktigt problemet. Hatet får inte vinna, och att Gunilla nu hotar med att ta en paus från Instagram är oerhört allvarligt.

Nu hoppas jag att situationen ordnar upp sig och att Gunillas Instagram återigen fylls av glada komplimanger om t.ex. Erikas silkeslena röst eller Iris otroliga hälsa. Annars vet jag inte hur det här kommer sluta.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB