Startsida / Inlägg

RECAP: Svenska Hollywoodfruar – avsnitt 1

av tramsfrans
hollywoodfruar

Igår såg jag äntligen första avsnittet av den nya säsongen Svenska Hollywoodfruar! Allt för att kunna ge er en recap av vad som hände! Som ni kanske redan gissat så handlar ungefär 80% av inlägget om Anna Anka, senast aktuell med att ha blivit trakasserad av Camilla Henemark på Kristallen. Nedan kommer mina höjdpunkter från gårdagens avsnitt.

1: Sofie Prydz naiva önskan. Sofie Prydz inleder programmet med att säga ”hoppas det inte blir lika mörkt den här säsongen”. Jag vet inte vilket program hon tror att hon är med i, men hon borde förmodligen veta bättre vid det här laget.

2: Anna Anka tycker att Svenska Hollywoodfruar tagit in för mycket trash. Det är ingen KLASS på Svenska Hollywoodfruar längre! Alltså till skillnad från när hon själv och Agnes Nicole Winter var med och spred grace och glamour över produktionen.

3: Husesyn i Casa Anka. Efter att ha klagat på att de andra hollywoodfruarna bara är massa trash så visar Anna Anka upp sin nya japanska supertoalett som blinkar när man skiter på natten.

4: Maria Montazami är stolt över ett stort tv-pris. Nu kanske ni undrar om Maria Montazami pratar om en kristall, men nej. Hon pratar om utmärkelsen ”Sveriges mest älskade realitystjärna” som hon fick av David Hellenius i succéprogrammet ”Sveriges bästa”. Det är stort!

5: Hollywoodfruarnas registreringsskyltar. Anna Ankas registreringsskylt säger ”2A ANKA” och Elena Belle åker runt med en ELENA-nummerplåt. Vem ska berätta för dem att ingen i Los Angeles vet vilka de är?

6: Maria Montazami förbereder en frulunch.  Maria ska bjuda in till ett ”Pink garden party” med påtvingad frulunch, och avslöjar att hon ALDRIG fått god mat på en frulunch. Nu gissar jag bara, men eventuellt så kan det bero på att ingen av fruarna kan laga mat? Sen så visar Maria upp massa rosa saker som hon har köpt till lunchen. Tänk att kapitalism och konsumtion kan vara så roligt!

7: Anna Anka är sur över att alla är så trevliga mot Maria Montazami. På väg till frulunchen så är Anna Anka RASANDE över att alla ska vara så himla trevliga mot Maria hela tiden. Alltså redan innan hon ens har kommit fram. Nu får det fan vara nog! ”Jag får fan hudsprickor för att allt är så torrt och tradigt” konstaterar Anna.

8: Bråket. Efter en episk entré på frulunchen (tänk Cher i Mamma Mia 2) så utbryter ett BRÅK! Anna Anka sitter och håller låda, och Sofie Prydz tycker att Anna rackar ner på andra kvinnor för att själv få glänsa. Vilket bisarrt påstående! Eftersom ingen drack alkohol på frulunchen (zzzz) så tog det dock aldrig fart på riktigt, men det känns lovande inför resten av säsongen!

Sammanfattningsvis så tycker jag det var en stark inledning på den nya säsongen. Självklart så saknar jag Gunilla Persson, men Anna Anka är en värdig ersättare. Till skillnad från Gunilla Persson så har hon inget behov att bli omtyckt av Maria Montazami, vilket kan bli underhållande.

Tyvärr innehåller programmet fortfarande lite för många tråkiga utfyllnadsinslag som ”Sofie Prydz träffar en katt-terapeut” och ”Elena Belle går på en spabehandling med blodiglar, usch!” men jag antar att det inte kan vara drama HELA tiden.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB