Startsida / Inlägg

Tvångsevakueringen i Bonde söker fru

av tramsfrans

I somras så rapporterade jag om att ett antal Bonde söker fru-deltagare blivit evakuerade från en av böndernas gårdar på grund av ”heta känslor”. Ända sedan dess så har jag LÄNGTAT till att få se avsnittet när det händer, och ikväll är det äntligen dags! Linda Lindorff har bloggat och berättat mer om den största räddningsinsatsen i modern tid:

”Imorgon kommer det att vara val på Dennis gård. Som ni vet var det redan innan valet väldigt stormigt med nervositet och gråt. När valet sedan är gjort är det så mycket känslor hos både Dennis och hans tjejer att vi måste ge honom att få en paus från all passion och dramatik. Dennis behöver vila sitt huvud och få sova en natt helt ostört för att att kunna tänka och göra rätt val. Vi får helt enkelt evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor…”

Inte ens på NÄTTERNA har Dennis fått vara ifred från sina tjejer! Därför så tvingas produktionen tvångsförflytta tjejerna så att Dennis ska få sova 8 timmar utan att någon kommer och grinar.

”Av såna anledningar lät vi Dennis få en natt för sig själv efter valet. Han behövde få tid att tänka och känna utan närvaro av frestelser och förförande flört.”

Ja, ni vet hur det är med killar. Ibland måste man helt enkelt evakuera deras tjejer för att närvaron av frestelser helt enkelt blir för påtaglig. Det blir för mycket och de kan inte sova!

”Som ni kanske förstår blir fortsättningen på detta helt galet spännande. Alltså, det var så spänt och känsloladdat och samtidigt kärleksfullt och härligt. Kärlek i luften och såna vibbar att jag kunde känna dem i kroppen.”

Som vanligt i Bonde söker fru så får Linda Lindorff fysiska symptom på allt som händer i programmet. Jag vet inte riktigt hur det är ”kärleksfullt och härligt” att behöva evakuera deltagarna, men jag antar att en tvångsevakuering också har sin charm.

Ikväll får vi se hur evakueringen går till, och jag håller fast vid min teori från i somras! Alltså att nationella insatsstyrkan dundrar in på gården, skjuter några skott i luften, bär ut deltagarna på bår och för dem till säkerhet i en grannkommun där de får övernatta i en gymnastiksal.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB