Startsida / Inlägg

Låtsasbråket i Bachelor

av tramsfrans

Årets Bachelor-säsong fortsätter att dundra på ungefär lika smidigt som en ångvält, och utöver allt äkta drama så har produktionen dessutom ägnat sig åt att slänga in lite grejer som är på låtsas också. De orkar inte ens göra det diskret längre!

Igår fick några av tjejerna gå på en ”dramadejt med Niclas där de bland annat fick låtsas att Niclas var deras pappa som är döende i cancer, och utöver det så spelade Niclas in en dramatisk scen med Johanna! Aftonbladet rapporterar:

”Under årets säsong av ‘Bachelor’ har tittarna lockats med en kommande scen där deltagaren Johanna Scortea kastar en ros på Niclas Lij och utbrister ‘Jag hatar dig! Ta din jävla ros’. Scenen har setts i trailer efter trailer och har även publicerats på TV4:s Facebooksida.”

Jag kan intyga att detta stämmer. Hela säsongen har man väntat på att någon ska bli arg på Niclas och tappa det. Själv så har jag misstänkt väldigt länge att scenen är fejk eftersom det inte känns speciellt troligt att Niclas skulle kunna göra någonting som förtjänar en sån reaktion.

Han hånglar ju redan med massa andra tjejer och går på dejt hela tiden utan att någon höjer på ögonbrynen, så att någon plötsligt skulle bli så oerhört arg på honom har inte känts rimligt. Med tanke på att tjejerna är helt okej med att han dejtat 20 andra samtidigt som dem själva så kan man absolut säga att de har hög smärttröskel.

”I måndagens avsnitt visar det sig att det som sett ut som ett riktigt bråk i själva verket bara är på låtsas. Johanna och Niclas har varit på en gruppdejt där aktiviteten är en dramakurs.”

Den scen som mjölkats allra mest i årets Bachelor-säsong var alltså inte ens på riktigt. Jag är rosenrasande! Nu kan man inte ens lita på allt man ser på tv längre? Vart är världen på väg!

Det börjar onekligen dra ihop sig i Bachelor. Det finns inte speciellt många tjejer kvar, och det börjar uppenbarligen ta slut på passande dejtingaktiviteter i Dominikanska Republiken. Vem ska Niclas välja?! Om han hade kunnat så hade han förmodligen valt sig själv, men det går ju inte.

Jag LEVER för dramat i svenska Bachelor.

A post shared by Tramsfrans (@tramsfrans) on

För övrigt så rekommenderar jag ALLA att kolla på Tjejerna avslöjar allt, dvs eftersnacksprogrammet till Bachelor. Det är så bra! Det pratas om krig och vapen hela tiden och alla är jättearga.

Taggar Bachelor

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB