Startsida / Inlägg

Evakueringen av Bonde söker fru-deltagarna

av tramsfrans

Det svenska TV-utbudet på sommaren är magert. Höjdpunkten hittills den här veckan var när Lotta Engberg kallade E-Type för ”pudding” på Lotta på Liseberg, men bortsett från det så har det inte hänt något.

Det man kan trösta sig med sålänge är att höstens dramatiska realitysåpor spelas in just nu runtom i landet! Allt det drama som vi kommer vältra oss i under hösten spelas in just nu på hemlig ort!!! Bonde söker fru är givetvis inget undantag.

Igår meddelade Linda Lindorff att ett antal tjejer blivit EVAKUERADE från en av böndernas gårdar, och jag förstår att ni verkligen undrar varför. En evakuering sker ju oftast på grund av en skogsbrand, tornado, översvämning eller någon annan annalkande naturkatastrof, och såhär rapporterar Linda Lindorff direkt från katastrofplatsen:

”Ikväll fick vi också på en gård evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor… det har heller aldrig hänt i Bonde söker frus historia – men vad gör man inte för kärleken”

Evakuering på grund av HETA KÄNSLOR!!! Nästan lika illa som en skogsbrand om ni frågar mig. Ibland är ett brinnande hjärta lika farligt som en brinnande skog, som jag alltid brukar säga.

Jag kan inte låta bli att bli väldigt nyfiken på hur den här ”evakueringen” gick till?Tänker mig att nationella insatsstyrkan dundrade in på gården med tre piketbussar, sköt några skott i luften och bar ut deltagarna på gården och förde dem till säkerhet i en grannkommun där de nu får övernatta i en gymnastiksal.

Någon borde starta en insamling för de evakuerade Bonde söker fru-tjejerna. De behöver säkert mat, kläder och hygienartiklar och andra basala förnödenheter. Vem styr ihop det här? Kom igen nu! De har varit med om ett stort trauma och behöver vår hjälp.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB