Startsida / Inlägg

Ursäkt till Gunilla Persson

av tramsfrans

Häromveckan så rapporterade jag om Gunilla Persson och hennes kamp för att hennes dotter Erika ska få vara med i Talang på TV4. När jag skrev inlägget så var jag stressad, bakfull, exposed och hade bråttom till flygplatsen i Barcelona, och som vanligt när jag har noll idéer så gick jag in på Gunilla Perssons instagram och lät mig inspireras!

Nu har dock Gunilla reagerat på inlägget. Inte på det jag skrev, men på bilden jag valde till inlägget. Hon hatar den och har gjort det enda rimliga, dvs rasat på sociala medier!

Skärmavbild 2017-10-02 kl. 21.49.14

”Sa lange som du drar med den har bilden, kara FRANSTRAMS sa tvekar jag att dela. BYT UT BILDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men vad den gullige killen skriver ar sanning. Erika tackade nej till Talang for det har aret. Bade hon och jag vill jattegarna att hon staller upp nasta ar. Nu jobbar hon med fler sanglektioner och egna produktioner som kommer ut framover.”

Jag ber självklart väldigt mycket om ursäkt. Jag hade ingen aning om att Gunilla hade så stora problem med bilden jag valde, och tycker det är väldigt beklagligt att det har blivit såhär.

Jag och Gunilla Persson har inte haft mycket kontakt, men som vanligt så är jag osäker på om hon är väldigt arg eller om det här är någon sorts komplimang i versaler? Man vet aldrig med La Gunilla och det är därför jag älskar henne men samtidigt är lite rädd! Hon skriver dock att jag är en ”gullig kille”, och det är absolut något som jag kommer att ta med mig och skryta om till framtida livspartners.

Jag är osäker på om hon har koll på att jag heter Tramsfrans och inte Franstrams, men det känns som en petitess i sammanhanget. Nu är bara frågan vilken bild jag ska använda på Gunilla Persson framöver?

Foto: Magnus Sundholm

Just nu lutar det faktiskt åt den här bilden. Den känns lite ”modell för en dag” men ger samtidigt ett seriöst och professionellt intryck. Vi har ju alla någon gång stått lutade mot en vägg och kastat en drömmande blick mot en rik karl eller en sparkad hushållerska som flyr mot friheten. Den här bilden har verkligen fångat Gunilla Perssons sanna essens, och det är den jag kommer använda hädanefter. Gunilla får gärna höra av sig om hon misstycker.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB