Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons dotter och Talang

av tramsfrans

Vi är många som undrar hur det egentligen har gått för Gunilla Perssons dotter Erika och hennes lovande sångkarriär. I de första säsongerna av Svenska Hollywoodfruar så fick vi följa Gunillas kamp för att Erika skulle bli upptäckt av MTV genom att göra en cover på Katy Perrys låt ”Firework”, men sedan dess har det konstigt nog varit relativt tyst kring de expansiva planerna.

Nu avslöjar dock Gunilla Persson att Erika har fått ett erbjudande om att vara med i TV4:s program Talang. Hänt rapporterar:

”Erika går just nu på en privatskola och har fullt upp med sina studier, men hon tar fortfarande sånglektioner. Nyligen blev hon erbjuden att vara med i TV4:s Talang i år, berättar Gunilla för Hänt.se, och fortsätter:

-Men vi har tackat nej till det för hon känner att hon måste vara mer redo. Hon vill gå långt och förhoppningsvis vinna och nu känner hon att hon inte är redo för det.”

Jag är besviken! Nu när något äntligen händer så tackar de helt plötsligt nej till det stora genombrottet? Det är ju det här de har väntat på hela tiden! Om man ska utgå från vad Gunilla Persson sagt tidigare så var ju Erika i princip en färdig artist redan när hon föddes.

”Dock var Gunilla inte helt enig med Erika över hennes beslut.

– Hon sa nej, jag var den som tyckte att hon skulle tacka ja. Jag sa till henne att hon sjunger vrålbra. ”Ja, men inte tillräckligt bra”, svarade hon.”

Nackdelen med att skaffa barn är verkligen att de förr eller senare kommer skaffa sig en egen vilja. När de är små kan man skjutsa till hur många fotbollsträningar och sånglektioner som helst utan att de bryr sig, men tyvärr så varar det inte för evigt. Vissa föräldrar måste till och med skaffa egna fritidsintressen efter ett tag istället för att leva genom sina barn!

”-Vi pratade mycket med TV4 fram och tillbaka och produktionsbolaget bakom programmet. Vi bestämde oss för att vänta ett år och satsa på att vara med nästa vår istället.”

Fortsättning följer på Erika Perssons musikkarriär. Kommer Gunillas dröm om att Erika ska bli artist någonsin att gå i uppfyllelse? Jag följer utvecklingen!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB