Startsida / Inlägg

Marcus Birros avbrutna förlovning

av tramsfrans

Det är alltid lika tråkigt varje gång en kändis går skilda vägar med sin partner. Det är ännu tråkigare men samtidigt lite förutsägbart när det sker för andra gången i rad med samma partner som gången innan. Detta chockartade uppbrott har drabbat Marcus Birro. Stoppa pressarna rapporterar:

”Stoppa Pressarna kan också berätta att paret hade långt gångna planer på att gifta sig. Mariakyrkan i Göteborg nära Ullevi var bokad till den första april 2018, men det datumet är numera ledigt för ett par som fortfarande är förlovade.”

Det tyder ändå på viss humor att vilja gifta sig den första april. Det här kanske är ett öppet mål, men hela grejen känns faktiskt som ett enda stort aprilskämt. Marcus Birro hade säkert redan förberett ett jätteroligt tal fullproppat med gliringar och massa Göteborgs-tokerier.

Jag tycker dock det var lite förhastat att redan avboka kyrkan. Mycket kan ju hända på sju månader. Antingen att de återförenas igen eller att Marcus kanske hittar någon ny tjej att gifta sig med. Jag hade nog försökt hålla det lite öppet med tanke på deras tidigare historia.

Jag visste inte mycket om Marcus Birros relation, men Stoppa Pressarna har värdefull information om deras tidigare återförening efter den förra separationen:

”Det är en uppslitande tid för oss båda. Kärleken till Michaela har inte gått över. Vi får se vad som händer, förklarade Marcus när de i november 2016 valde att separera.

Bara fem månader senare, i april 2017, gjorde de alltså ett sista tappert försök att rädda sin kärlek genom att byta ringar på ett romantiskt hotell i Göteborg. Turturduvorna firade sin nyfunna lycka med att äta smågodis och titta på favoritprogrammet ”Lyxfällan”. 

Lyxfällan! Vem hade kunnat ana att det var Marcus Birros favoritprogram? Det blir nästan tragikomiskt när man tänker på att hans andra ex var tvungen att auktionera ut deras bröllopstavla och att han själv senast i maj meddelade att han ”stod på den ekonomiska ruinens brant”. Att man har Lyxfällan som sitt egna guilty pleasure i ett sånt läge känns faktiskt lite magstarkt. Det verkar som att Marcus Birro inte kan få nog av sin egen och andras ekonomiska misär.

Jag har iallafall fått en idé som jag ska pitcha till samtliga tv-kanaler i hela Sverige, och det är ett kärleksprogram med Marcus Birro. Det ska heta ”Den bäste för Birro” och gå ut på att Marcus ska hitta en tjej att gifta sig med innan den 1 april 2018. Det brinner i knutarna, så inspelningarna ska helst börja någon gång nästa vecka. Hör av er om ni vill veta mer!

Taggar Marcus Birro

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB