Startsida / Inlägg

Telefondramat i Bonde söker fru

av tramsfrans

Nu har det äntligen blivit dags för Bonde söker fru igen! Meningen med livet, iallafall enligt Linda Lindorff och i princip alla tv-tittare i hela Sverige förutom de som sitter i juryn till Kristallen.

I likhet med tidigare år så har inspelningarna kantats av stor dramatik. Det här är bara ett löst antagande från min sida, men det mesta pekar faktiskt på att bönder är en av de absolut kåtaste yrkesgrupperna i hela Sverige? Förra året så delade två av bönderna säng med varandra samtidigt som de speeddejtade sina brevskrivare för första gången, och i år så var en av bönderna tvungen att hoppa av programmet helt och hållet eftersom hon tagit kontakt med en brevskrivare och blivit kär redan innan den officiella speeddejten på Sundbyholms slott. Aftonbladet rapporterar:

”Leonora började mejla med brevskrivaren Louise Eriksson, 27, men till slut fick hon beskedet att det inte var tillåtet. Produktionen ville inte att bönderna skulle ha någon kontakt med sina brevskrivare före inspelningarna.

– Då ville jag vara ärlig så jag skulle berätta att vi inte fick ha någon kontakt förrän vi kom hit till slottet. Jag ringde upp henne och åtta timmar senare, klockan halv fem på morgonen, avslutade vi vårt samtal, säger Leonora i programmet.”

Vissa personer kan verkligen inte hålla sig. Frågar ni mig så är det lite drastiskt att prata i telefon i ÅTTA TIMMAR när man egentligen bara ska runda av och säga att man ska ses lite senare. Det är ju rätt vanligt i dejtingprogram att den som dejtar får ringa upp en potentiell friare, men det är ju uppenbarligen inte något som folk klarar av att hantera längre. Det verkar krävas fotboja och besöksförbud för att stoppa den otroligt intensiva kärlek som Linda Lindorff kommer med till Sveriges bönder varje år.

Nu har kärlekslyckan dock ersatts med förtvivlan. Folk har försökt avslöja kärleksrelationen i förtid! Aftonbladet rapporterar:

”Enligt Leonora blev de ombedda av produktionen att leva på sina liv som vanligt, men samtidigt hålla sig lugna på sociala medier.

– Vi har bägge stängda Instagram- och Facebookkonton, och vi trodde väl någonstans att de människor vi har på våra konton vill oss väl. Men så var inte fallet, berättar Leonora Vilhelmsson.

När paret laddade upp en bild på sig själva, på sina privata konton, tog det inte långt tid innan de fanns ute för alla att se.”

Vilken chock att saker sprids på internet även om man har stängd Instagram! Det hade jag aldrig kunnat ana. Inte för att vara sån, men om man ska vara med i Sveriges största dejtingprogram så borde man kanske räkna med att folk kommer vara intresserade av hur det går. Speciellt om man börjar träffa någon redan inspelningarna ens har börjat.

Det återstår att se hur det går för de andra bönderna. Min favorit igår var Priscila, som meddelade Joakim att hon ville öppna en inredningsbutik på hans gård innan hon ens sagt hej på speeddejten. Troligtvis så blir det ingen fortsättning på detta shabby chic-kantade äventyr.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB