Startsida / Inlägg

Marcus Birros ex säljer tavla på Marcus Birro

av tramsfrans

Trogna läsare av den här bloggen vet att jag sällan brukar tipsa om saker ni borde köpa. Det är inte så mycket lifestyle och konsumtion här, men idag så gör jag ett undantag för att uppmärksamma ett riktigt kap.

Äntligen kan man få lägga händerna på en unik originalmålning föreställande Marcus Birro och hans exfru! Ja ni läste rätt, en sån här chans får man bara en gång i livet. Det är Marcus exfru som säljer tavlan, och nedan kommer objektbeskrivningen från Tradera i sin helhet.

birro

”Dags att gå vidare och slänga gammalt skit, däribland denna målade tavla på mig och min exman. 

Det var en fin bröllopsgåva då som inte längre efter skilsmässan förra året fyller någon som helst funktion. Min knytnäve råkade gå igenom tavlan när det var som mest infekterat i bodelningen, så betänk det symboliska värdet av frihet i det utdelade slaget när du budar. 

Detta är din chans att hjälpa en ensamstående morsa att betala sina förfallna räkningar, men ännu mer är detta en ovärderlig möjlighet för dig själv eller någon du tycker om (eller inte) att äga ett bisarrt stycke konst med stark historia. Ett stycke konst som ingen egentligen behöver eller ens vill ha. 

Missa inte den här chansen! 

Allt överskott efter betalda skulder skänkes oavkortat till andra kvinnor för att hjälpa dem komma på fötter ekonomiskt efter skilsmässor från snåla rövhattar. Tack från oss på förhand”. 

Ja ni hör ju själva, det här är en fantastisk möjlighet till att förvärva ett stycke äkta svensk kändiskonst och samtidigt bidra till ett gott ändamål. En målning med Marcus Birro som någon slagit med knytnäven passar in i de flesta rum, och fungerar utmärkt med de flesta inredningsstilar. Oavsett om du har shabby chic-stil eller modernt och stilrent så kan du glädjas åt ett tidlöst konstverk föreställandes Marcus Birro på väggen.

Varför inte hänga tavlan över sängen till exempel? I så fall kommer Marcus alltid att vaka över dig och dina nattliga gäster. Det blir dessutom en perfekt icebreaker när du tar hem någon första gången och måste förklara varför du har en tavla på Marcus Birro i sovrummet.

Länk till traderaauktionen finns här och auktionen pågår i skrivande stund i tre dagar till. Högsta budet ligger just nu på 1380 kronor, och det kostar ju knappt en ram på Gallerix nu för tiden. Köp!!!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB