Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs exemplariska barn del 2

av tramsfrans

Den här lilla gumman blir en större o större fröjd att vara med för varje dag. Hon är rolig, busig, gosig, självgående och har en helt otrolig koll på allt! Hon älskar "skooolan" och så fort vi säger det ordet på morgonen,rusar hon till hallen och hämtar skor o jacka. Väl där ropar hon "hej då" o kastar slängpussar och springer in. Pedagogerna berättar att hon är glad hela dagarna där, och väldigt tydlig i sin kommunikation. Hon kommer och säger "dricka", "mat" och efter lunchen säger hon "sova" och går in själv i vilorummet och lägger sig på sin kudde o somnar. Igår hade hon dock tydligen först försökt lugna kompisen bredvid som haft svårt att komma till ro. Hon hade klappat o pussat på henne och sagt "sova"… ?❤️ Och på kvällen här hemma är inte läggningen komplicerad heller. Runt sju säger hennes inre klocka vad det är dags för o hon kommer själv o säger "lälling" och "natti" o vinkar o gör slängpussar. Läggs sen utan ett knyst, sover hela natten o på morgonen när vi kommer in möts vi av ett stort leende och ett "heeej!" Helt makalös är hon denna lilla jänta och hon sprider en sån enorm glädje med sitt humör och sin aptit på livet. ? #Polly #18Månader

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

För några veckor sedan bloggade jag om hur exemplariskt Camilla Läckbergs 1.5-åring Polly sköter sig. Hon har redan börjat prata, går och lägger sig själv på kvällarna och på morgnarna så vaknar hon med ett stort leende och vet inte ens hur man skriker. Helt fantastiskt! Nu verkar det dock som att harmonin har blivit utbytt till kaos.

Vad är det egentligen som har hänt? Jag kan inte sätta fingret på det, men allting pekar på att Camilla Läckberg har fått en helt normal bebis. Det finns inget lätt sätt att säga det på, men det är den enda möjliga förklaringen. En bebis som strular på natten och är trotsig! Dvs exakt så som bebisar brukar bete sig för det mesta.

Det är känt sedan länge att man inte ska skryta om hur duktiga ens barn är eftersom man förmodligen kommer få äta upp det senare, och det verkar vara det som har hänt här. Camilla Läckberg har fått en bebis som skriker! Det är inte direkt någon nyhet att bebisar brukar gilla sånt, men ändå!

Nu ska jag sluta recensera 1.5-åringar här på bloggen, men jag tyckte ändå att det var lite roligt att Camilla fick en släng av karma bara för att hon skrev att allt gick så himla bra för tre veckor sen. Såntdär straffar sig alltid.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB