Startsida / Inlägg

Blondinbellas bloggbeslut

av tramsfrans
bella

Om det är någonting vi vet om Blondinbella så är det att hon gillar att outsourca saker. All markservice i hemmet är sedan länge utlagd på entreprenad till ett externt företag, och nu avslöjar Blondinbella att hon dessutom gått i tankar att outsourca hennes livsverk, dvs sin blogg! Bella rapporterar:

”Det var nämligen så att jag har haft en plan på att ta in en journalist till min nya plattform som släpps snart (som en modern version av en blogg) för att kunna hjälpa mig med mina texter. Planen var att diktera, alltså som en intervju, för att göra det mer effektivt för mig och att texterna skulle bli mer ordentliga. Jag tog egentligen det beslutet inser jag efter skilsmässan när det blev svårt för mig att vara personlig.”

Det är nog bara Blondinbella som skulle kunna komma på tanken att anlita en extern konsult för att bli mer personlig. Det motsäger ju sig självt! Jag vet inte exakt vad det är Bella har tänkt sig med sin nya plattform, men spontant så känns det ju lite konstigt att sitta och DIKTERA sina blogginlägg och låta någon annan skriva dem. Då är det ju inte en blogg längre?

Bella har dock fångat sitt förnuft nu och insett att idén att ta in en extern journalist kanske inte var så bra trots allt.

”Inatt vaknade jag (i hotellrummet i Polen) upp med insikten av att jag i inte alls ska ha en journalist som stöttar mig med inläggen, utan att jag ska bli bättre på att sätta av mer tid. Jag har bloggat i 12 år och är inte redo för fem öre att minska det. Tvärtom så har jag hittat en nyförälskelse till att skriva igen, det har gått ett halvår sedan skilsmässan och jag börjar landa och må bättre.”

Det känns skönt att Bella har insett det självklara. Dvs att en blogg ska skrivas av en själv och inte någon annan. Man missar liksom hela poängen annars.

Imorgon så hade dock JAG behövt outsourca min blogg eftersom jag ÄNTLIGEN ska flytta till min nya lägenhet på Lilla Essingen, eller som jag själv föredrar att säga: Lilla Nice! Det innebär tyvärr att det inte blir något blogginlägg från mig imorgon eftersom jag kommer ha fullt upp med att dricka bubbel och kolla på när flyttgubbar bär tunga saker. Jag är dock tillbaka på lördag igen, och kommer troligtvis vara lika opersonlig som vanligt.

Taggar Blondinbella

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB