Startsida / Inlägg

Thorsten Flinck talar ut om Let’s Dance

av tramsfrans
thorsten

Vi är många som minns förra våren när Thorsten Flinck blev stoppad av TV4:s läkare från att vara med i Let’s Dance. Nu har Thorsten talat ut i Expressen om vad som egentligen hände.

”Sitt dåliga blodvärde – anledningen till att han inte klarade läkarundersökningen – förklarar Thorsten Flinck med att han är halvafrikan.

– Jag har varit ganska orädd om min kropp men på ett sätt är den jättetränad för att vara 56 år men jag har jättedåliga blodvärden och det är inget nytt. De har ju försökt tvångsbehålla mig ibland på sjukhus för att de fruktar för mitt liv. Jag har haft kompisar som har fått smyga ut mig för att jag ska komma ut.”

Det är så oklart att Thorsten Flinck blev förvånad över att han inte fick vara med i Let’s Dance trots att läkare försökt tvångsbehålla honom på sjukhus för att de fruktar för hans LIV! Det borde rimligtvis inte ha kommit som en chock att man inte får vara med i ett nio veckor långt bootcamp på TV4 isåfall. Att förklara saken med att man är ”halvafrikan” gör inte saken mer begriplig.

”-Jag har haft de här dåliga blodvärdena i hela mitt liv och det har ändå hållit för att knarka i 15 år, springa maraton och fyra Lidingölopp till exempel. Det var jävligt synd och det känns tråkigt för det är ingen som tror på att det berodde på mitt blodvärde.”

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Thorsten Flincks logik här. Alltså att förklara hur frisk man är genom att säga att ens kropp faktiskt har klarat av 15 års knarkande utan att säcka ihop. Man blir ju inte direkt övertygad om att det hade varit en bra idé att vara med i Let’s Dance.

Nu är Thorsten Flinck dock fri från droger sedan två och ett halvt år tillbaka, och min förhoppning är att han någon gång ska kunna vara med i Let’s Dance. TV4 behöver alla kändisar som de kan få!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB