Startsida / Inlägg

Lasse Kronér rasar mot SVT

av tramsfrans

En av mina absolut största hjärtefrågor är manliga programledare på SVT Göteborg som känner sig orättvist behandlade av sin arbetsgivare. Rickard Olsson är en följetong för sig, men även Lasse Kronér tycker om att prata om hur hemskt det är att jobba på SVT. I en intervju med Aftonbladet säger Lasse såhär:

”Kritiken gäller inte enbart mig utan för hela SVT Göteborg. Jag kan fortfarande tycka att vi är lite syndligt behandlade. Vi gör så fantastiskt många bra program men får så extremt lite utrymme. Ta ”Duellen” till exempel, som hänger på varenda billboard i landet. Det hade aldrig hänt en SVT Göteborg-produktion. Det finns inte på kartan, säger han och fortsätter:

– SVT Stockholm har inte gjort en 20.00-underhållning för fan på de sista 20 åren som har fungerat.”

Som vanligt när Lasse Kronér uttalar sig så är kontentan att Göteborg alltid är lite bättre än Stockholm och att allt egentligen är ett enda stort missförstånd. Ingen i Stockholm har gjort någonting som fungerat de senaste TJUGO åren! Det är nästan ett kvarts sekel av underhållningshaveri.

Alltihop som producerats i Göteborg har dock givetvis blivit stora succéer, och om det inte blev en stor succé så är det garanterat någon i Stockholm som bär skulden för det. Det vet väl alla.

Nu har dock Lasse Kronér fått igenom en ny programidé som ska handla om sport! Det hade aldrig någon tjomme i Stockholm kunnat komma på! Aftonbladet rapporterar:

”Programmet är, precis som det låter, ett frågesportprogram om sport där kända svenska sportprofiler får tävla i vem som kan mest om sport. De tävlande ska vara snabbast på knappen för att ge sina svar. Sammanlagt handlar det om fem program.”

Verkligen en unik och nyskapande idé! En frågesport om sport som dessutom går på tid! Det låter ungefär som Time Out på TV4 fast utan humor. Perfekt! Om inte det här programmet blir en stor succé så är det garanterat resultatet av en ond stockholmsk konspiration.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB