Startsida / Inlägg

”Lilla Nice”

av tramsfrans

Soliga nyheter, jag ska flytta till Lilla Essingen! Allt gick JÄVLIGT fort och det tog 20 timmar från att jag såg lägenheten på Hemnet till att vi skrev kontrakt imorse. Det kändes ungefär som att vara med i ett avsnitt av Toppmäklarna fast man slapp Fredrik Eklund, och det var ju bara skönt. Firar självklart med en stärkande Celsius!

För mig har det alltid känts som en utopi att bo i innerstan och från november blir det plötsligt på riktigt? Folk kommer faktiskt orka komma och hälsa på! Blev inte direkt mindre sugen när jag hittade det här på Wikipedia:

”Essingeöarna räknades tidigare till Västerort, men numera till Stockholms innerstad. På Lilla Essingens norrsida mot Fredhäll finns Lilla Essingens båtsällskap. Ön går under smeknamnet ”Lilla Nice”.

Lilla Nice! Klart att jag ska bo där. Kan faktiskt inte tänka mig något annat som skulle passa mig bättre. Jag kommer vägra kalla Lilla Essingen för något annat än Lilla Nice framöver. Inte ens när jag adressändrar eller bokar taxi.

Jag kan inte få ur mig något mer vettigt just nu, men jag vill bara ni ska veta att jag är ungefär lika glad som Peter Jihde när han får prata om diabetes. Dvs jätteglad!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB