Startsida / Inlägg

Samir och Sigrid – äntligen tillsammans!

av tramsfrans

Tidigare i veckan så blev jag uppmärksammad på att Samir Badran och Let’s Dance-Sigrid till sist äntligen har blivit tillsammans på riktigt! Det tog bara ungefär ett halvår och fem kvällstidningsartiklar i veckan om att de eventuellt gett varandra en puss backstage på Let’s Dance. Aftonbladet rapporterar:

”I dag talade Samir Badran och Sigrid Bernson för första gången ut om kärleksryktena i deras gemensamma, nystartade Youtube-kanal.

Och ja, de är ett par.

– Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, säger Samir Badran i slutet av det 14 minuter långa klippet och ger sin flickvän en puss på munnen.”

Gemensam youtubekanal! För många av er kanske det här är främmande, men om man är en influencer så finns det inget mer seriöst än att starta en gemensam youtubekanal tillsammans med någon. Det är ungefär som en influencers motsvarighet till att skaffa barn och familj! Blodigt allvar! Om förhållandet tar slut och man har barn så går det alltid att lösa med att bo varannan vecka, men om man har en youtubekanal tillsammans blir det betydligt mer komplicerat. Man kan inte dela på följare!

”De berättar också varför de inte har kommenterat romansryktena tidigare.

– Jag ville inte ge media det här. Folk började spekulera, ta kort på oss och filma och vi var inte tillsammans då. Och jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig, säger Samir Badran.”

Såhär i efterhand kanske man kan konstatera att det inte gick jättebra för Samir och Sigrid att hålla sin relation utanför strålkastarljuset. Om man inte vill ge media några idéer  och vara diskret så kanske man inte ska kyssas i Let’s Dance framför 1.5 miljoner tv-tittare.

Nu återstår det att se vad som ska hända med den gemensamma youtubekanalen! Såhär beskriver de den själva:

”Samir och Sigrid! En youtube-kanal där allt kan hända helt enkelt. Följ med oss i vårt liv och på våra galna idéer.”

Galet! Galna idéer! Allt kan hända! Wow! Fortsättning följer på Samir och Sigrids tokiga upptåg. Jag kollar knappt på vloggar, men om jag har förstått det rätt så går de flesta vloggar ut på att man ska kolla när någon äter något äckligt eller sminkar sig med sponsprodukter. Eventuellt båda sakerna samtidigt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt-
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB