Startsida / Inlägg

Anna Books nya köksproblem

av tramsfrans

Ingen av er kan väl ha missat allt drama kring Anna Books kök! Ända sedan Arga Snickaren var där så har området liknat en krigszon, och nu har Anna mött ytterligare en motgång. Det har blivit stopp i avloppet!

Blir så jävla trött!!!!!!! I lördagsmorse vaknade vi upp till en mindre översvämning ? Dramaqueen? Va? Vem? ….jag?!? Näää, DET kan jag väl inte påstå ??? VAR någonstans undrar säkert någon nu?!? & då säger jag – Köket. VAR!!!!!! ANNARS?!? ??? PS. Köket är verkligen ett tecken på att vi borde flytta härifrån?????? Hur som helst så insåg jag snabbt att jag inte skulle kunna laga mat själv här hemma igår – & då vi inte visste om vi skulle få hit något proffs som kunde hjälpa oss i tid ? Så mitt i födelsedagsfikat tidigare på dagen, så kom det som tur var två duktiga rörmockare hit och rensade upp hela jävla avloppet – Thank god!!! Men därför är jag extremt glad att vår fina vän Alex Gil hjälpte mig att snabbt privat komma i kontakt med grymma @maya.sthlm & restaurangansvarige Malcolm – som fixade bästa cateringen utav all mat & en dessert, på rekordkort tid⭐️???? & jag kan varmt rekommendera dom inte bara för deras goda mat så klart – utan framför allt för deras lugn när man som sönderstressad ringer och har panik ??? 1000 tack för ert fina och lugna och proffsiga mottagande och er enormt fina service – Te quiero!!!! & det blev så bra. #fiesta #anna47 #comidaespañolaymexicana #familia #amigos #familjentoledanobook #fiesta #goodfriends #fun #goodfood #mayastockholm www.mayasthlm.com TACK älskade vänner ~ @lailaadele @thepiahjalmkrona @stephanova @annawallberg & din fina Magnus @haidarjuma @bobbyoduncu @olivia_r_santana ????????

A post shared by Anna Toledano~Book (@annatoledanobook) on

”Blir så jävla trött!!!!!!! I lördagsmorse vaknade vi upp till en mindre översvämning ? Dramaqueen? Va? Vem? ….jag?!? Näää, DET kan jag väl inte påstå ??? VAR någonstans undrar säkert någon nu?!? & då säger jag – Köket. VAR!!!!!! ANNARS?!? ??? PS. Köket är verkligen ett tecken på att vi borde flytta härifrån”

Starkt att Anna Books kök har gått sönder IGEN, mitt under brinnande födelsedagsfirande! Det här är nästan värre än när hennes nya köksö ”rasade ihop invändigt” kort efter att Arga Snickaren flytt fältet.

Anna Book poängterar att hon inte är någon dramaqueen, men ser ändå stoppet i avloppet som ett tecken på att familjen verkligen borde flytta. En mer rimlig reaktion hade kanske varit att rensa avloppet och bo kvar, men det är bara ett litet förslag från mig!

Jag måste dock säga att jag är förvånad att Arga Snickaren inte fick någon pik i instagraminlägget. Det går faktiskt inte att utesluta att det är hans fel att det blev stopp i avloppet ett och ett halvt år efter han var där.

Över huvud taget så känns det som att många svenska kändisar har stora problem med el, vatten och VVS just nu. Pernilla Wahlgren har till exempel inte haft något varmvatten på tre dagar!

Priset till Årets Blondin" går till……. MIG! ?? På grund av att min Värmepanna har pajat , så har vi inte haft något varmvatten på tre dagar. Vi duschar ISKALLT varje dag , för ren vill man ja va. ??Däremot är köksbänken full med disk, då det inte blir rent om jag diskar för hand i kallvatten, & diskmaskinen diskar ju inte heller rent med kallvatten . Trodde jag. Tills @susnordstrom i morse upplyste mig om att en diskmaskin värmer upp vattnet själv….. ???? Så nu går det en full maskin , & jag har typ två kvar innan det är rent på diskbänken , men SÅ skönt att äntligen kunna diska!!! Vilket jag i och för sig har kunnat hela tiden – utan att fatta det…! ?? Och HALLÅ! FAMILJEN!! Varf sa ingen detta till mig i går , när ni var här & jag förklarade varf vi åt på papptallrikar?!!! Eller är vi helt enkelt en hel familj med blåsta blondiner..?! ?‍?‍?‍? Man kan ju inte låta bli att undra , @linuswahlgren ….?! ????

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Är det här verkligen värdigt i Sverige 2017? Våra mest folkkära personer har inte ens tillgång till varmvatten och lever ett liv i misär. Trasiga värmepannor, stopp i avloppet, iskalla duschar och middagar på papptallrikar. Någonting har gått sönder i Sverige.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB