Startsida / Inlägg

Läckbergs fruhippa

av tramsfrans

Fruhippa… ?? #LäckbergsFruHippa #Riche

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

I likhet med ungefär 50% av alla helger hittills det här året så innehöll även den här helgen en aktivitet relaterad till ett av Camilla Läckbergs och Simon Skölds bröllop! Den första vigseln ägde rum i mitten av juni, och därefter så har det varit en strid ström av bröllopsaktiviteter hela sommaren! Det känns som att det har pågått ungefär lika lång tid som bygget av Citybanan, och har förmodligen kostat ungefär lika mycket.

Den här helgen så var det äntligen dags för Camilla Läckbergs möhippa! Tre månader efter bröllopet! Ni är säkert många som undrar varför Läckberg har en möhippa EFTER att hon gift sig, och det undrar jag också. Bröllopet i somras var visserligen ett överraskningsbröllop, men alltså, om man gifter sig som en överraskning får man väl leva med att det inte blir någon möhippa? Man kan inte få allt här i livet.

För att slippa sossiga kommentarer som den jag precis skrev så skapades dock hashtagen #läckbergsfruhippa. Det är oklart exakt vad en ”fruhippa”går ut på, men jag antar det innebär man ska förtränga att man är gift i några timmar och låtsas som att man är singel igen. Aftonbladet rapporterar:

”Men först under lördagen fick Camilla Läckberg sin egen möhippa. Eller fruhippa som vännerna kallar det. Och Camilla kidnappades vid lunchtid av vänner utklädda till en häst. Under hästhuvudet dolde sig tv-profilen Josefine Sundström, 41, att döma av bilder från instagram som försetts med hashtaggen #LäckbergsFruHippa.”

Ibland känns Camilla Läckbergs bröllop som en skräckfilm som aldrig tar slut. Precis när man tror att allt är över så blir hon kidnappad av en häst, och allting börjar om igen.

”Redan innan klockan 15 på lördagen har sällskapet hunnit dricka shots på trendiga restaurangen Riche i centrala Stockholm.”

Ja ni hör ju själva, 100% skräckfilm! Dagsfylla på Riche!

Det är oklart vilken bröllopsaktivitet som ska komma härnäst för Läckberg och Sköld. Kanske en förlovningsfest lagom till halloween? Hoppas!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB