Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons nya tv-show

av tramsfrans

Gunilla Persson har fått en egen tv-show! Tänk att det bara skulle kräva 7 års medverkan i Svenska Hollywoodfruar innan hon äntligen fick förtroendet att få en egen webbteve-show på Viafree! Hänt rapporterar:

”Den populära tv-profilen får också en egen webb-tv show med titeln ”The Gunilla show”, där hon bland annat kommer att prata om lyx och flärd, läsa bibelcitat och diskutera relationer.

Men Hollywoodfrun kommer inte att behöva vara helt ensam framför kameran. Som sidekick i showen får hon nämligen ”Paradise hotel”-profilen Sanel Dzubur, 27, som kammade hem vinsten i vårens upplaga av dokusåpan.”

Älskar redan allt med det här programmet! Bibeln, flärd och relationer! Allt det goda i livet paketerat med The Gunilla och någon random kille från Paradise Hotel som Gunilla kan låtsas är Samir Badran!

Att Gunilla vill prata om Bibeln känns ungefär som att konstatera att björnar skiter i skogen, men det här med lyx, flärd och relationer kom faktiskt som en överraskning! Jag visste inte att Gunilla hade någon erfarenhet av varken lyx eller relationer, men hon kanske har jättemycket nyttiga tips! Spontant känns det dock ungefär som att fråga Fadde Darwich hur man får en relation att hålla.

Som vanligt när Gunilla träffar någon från Paradise Hotel så tar hon sig alltid friheten att döpa om dem till något som passar hennes världsbild bättre. När Gunilla var besatt av Samir så kallade hon honom för ”Safir”, och nu har Sanel alltså förvandlats till ”Chanel”. Jätteglammigt!

The Gunilla Show har premiär 19 september på Viafree. Tills dess så finns det mycket annat roligt man kan göra för att få tiden att gå. Till exempel läsa Bibeln.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB