Startsida / Inlägg

Elsa Billgrens nya tvättmaskin

av tramsfrans

Vid det här laget så känner ni säkert till att jag aldrig tackar nej till ett scoop om en svensk kändis som köpt en ny tvättmaskin! Eller ja, köpt är väl fel ord, de är ju sponsrade allihopa! Den här gången så är det Elsa Billgrens tur att tala sig varm om hur fantastiskt det är att ha en tvättmaskin hemma, utifall någon av oss mot förmodan skulle ha missat att det finns att köpa.

Till skillnad från Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson så har dock Elsa Billgren nöjt sig med EN tvättmaskin istället för två, men OJ vad hon älskar sin nya tvättmaskin från Bosch! Nedan kommer några utdrag ur ett trånande blogginlägg från sommarhuset på Gotland.

”I den här första delen tänkte jag stolt visa upp och berätta om kökets nya hjärta! Eller, det är väl köket som är husets hjärta men detta är iallafall hjärtats puls. Vi har nämligen en sprillans ny tvättmaskin! Och inte vilken som helst, utan en riktigt smart en.”

Tvättmaskinen, husets hjärta och puls! Det tror jag aldrig att någon person någonsin har sagt tidigare, men okej. Är man sponsrad så är man! Man förstår iallafall tidigt i inlägget att det här inte är vilken tvättmaskin som helst. Det här är en tvättmaskin som har förändrat hela familjen Billgrens tillvaro på ett omvälvande sätt.

”Hemma i Stockholm är det Pontus som tvättar allt. Det har han gjort sen vi träffades. Jag lagar mat och städar, han tvättar och diskar mest. Men nu sen vi fick hit vår Bosch i-DOS delar vi lika.”

Till att börja med så har tvättmaskinen gjort underverk för jämställdheten hemma hos familjen Billgren. Hela deras vardagsrutin har blivit vänd upp och ner sedan Bosch i-Dos kom in i deras liv! Till och med killar kan alltså använda den! Äntligen!

”Det fanns ingen tvättmaskin i huset, och i Stockholm har vi ju tvättstuga. Så det är rätt lyxigt att kunna slänga i 9 kilo tvätt i den här godbiten kan jag berätta.”

Jag har nog aldrig hört om någon som kallat sin tvättmaskin för ”godbit” tidigare, men någon gång ska väl vara den första.

”Det som är så bra med Bosch i-DOS är att den vet precis hur mycket tvättmedel den ska använda, och det känns viktigt här på ön med vattenbrist då den aldrig sköljer tvätten i onödan.”

Tvättmaskinen har dessutom löst vattenbristen som råder på stora delar av Gotland. Vilken grej!

”Smidigt och ekonomiskt, men framför allt vattensnålt vilket jag älskar. Den är extra tyst, så vi kan tvätta när Lynn sover. Och vill jag, då skickar den även ett sms till mig och berättar att den är klar, eftersom det finns inbyggt wifi.”

Elsa ÄLSKAR att tvättmaskinen är vattensnål! Och vad är egentligen grejer med svenska kändisar och deras behov av att bli påminda av olika elektroniska apparater hela tiden att något har hänt? Igår skröt Blondinbella om att kalendern i hennes Porsche håller koll på hennes flight-tider, och nu skryter Elsa Billgren om att hon kan SMSa med sin tvättmaskin. Kan inte svenska kändisar hålla koll på NÅGONTING själva? Det här känns ungefär som på tidigt 2000-tal när alla trodde att talande kylskåp skulle bli en grej, utifall man mot förmodan skulle glömma bort att köpa mat.

”En så himla sjuk grej med tvättmaskinen är att den har ett fläckborttagningsprogram, och istället för att använda kemikalier kan maskinen alltså förstå hur den ska ta bort olika fläckar! Allt från barnmat till blod finns bland de 16 alternativen.”

Är det verkligen ”himla sjukt att en tvättmaskin har ett fläckborttagningsprogram? Det har väl de flesta tvättmaskiner nu för tiden? Men praktiskt att den kan tvätta bort blod iallafall!

Elsa och Bosch, get a room!

Taggar Elsa Billgren
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB