Startsida / Inlägg

Magnus Carlssons nya tvättstuga

av tramsfrans

Senast jag skrev om svenska kändisars tvättstugor så tog det hus i helvete, så jag ska försöka fatta mig kort den här gången. Den här gången så är det Magnus Carlssons tur att renovera tvättstugan!

Som vanligt när svenska kändisar ska tvätta så går det inte att bara ha EN tvättmaskin och EN torktumlare. Minst två ska det vara. Charlotte Perrelli hade ursäkten att de är en stor familj, och i kommentarsfältet så förklarar Magnus Carlsson varför det är nödvändigt med två i just hans hushåll, trots att de bara är två personer i familjen.

”If you’re frequently on tour and often just have one night off at home before you’re off again, you can do the laundry in half the time…”

Det är verkligen något speciellt med svenska schlagerartister och deras tvättvanor. De har så mycket jobb att de inte ens hinner tvätta! Alltså till skillnad från alla oss andra som har all tid i världen till att tvätta.

Charlotte Perrelli köpte sina tvättmaskiner och torktumlare från Siemens, och det har alltså även Magnus Carlsson gjort nu. Det verkar som att Siemens har blivit den inofficiella tvättmaskinsleverantören för allt fler svenska kändisar, och det beställs ALLTID två av varje modell.

Någon på Siemens har helt klart förstått vilken guldgruva våra svenska kändisar är, och att det går att sälja in i princip vad som helst. Själv så funderar jag på att köpa ett till kylskåp för att få plats med allt bubbel och chark. Då kan man ju dricka dubbelt så mycket!

Hur som helst så gillar jag dock Magnus Carlsson väldigt mycket, och jag unnar honom varje lyxig stund vid sina två tvättmaskiner och två torktumlare. Jag lovar att fortsätta följa utvecklingen kring våra svenska kändisars tvättvanor, och jag tror verkligen att det här med två tvättmaskiner och två torktumlare än en trend som kommit hit för att stanna. Kom ihåg var ni hörde det först! Jag tycker det var snålt av Arga Snickaren att han inte gav två stycken till Anna Book när han var där förra året. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB