Startsida / Inlägg

Charlotte Perrellis fyra tvättmaskiner

av tramsfrans

Jag kan inte fatta att ingen av er har tipsat mig om Charlotte Perrellis renovering av sin tvättstuga! Menar ni att ni inte läser hennes blogg på daglig basis?

Jag trodde att varenda millimeter av Charlottes fästning i Djursholm var sprängrenoverad till bristningsgränsen sedan länge, men jag hade fel. Tvättstugan har inte varit rustad, ända tills nu…

Charlotte har införskaffat inte mindre än FYRA tvättmaskiner för eget bruk! Jag upprepar, FYRA TVÄTTMASKINER! Charlotte är givetvis sponsrad av Siemens, men ändå.

Rätta mig om jag har fel nu, men de flesta hushåll i Sverige brukar klara sig rätt bra med EN tvättmaskin va? Vad är det egentligen för sjuka tvättvanor familjen Perrelli har som rättfärdigar fyrdubblad tvättkapacitet?

tvättmaskinSkärmavbild: blogg.damernasvarld.se/charlotteperrelli

Här har vi en tvättstuga för industriellt bruk! Fyra tvättmaskiner är ju mer än vad som brukar finnas i normala tvättstugor om man bor i lägenhetshus, men om det är NÅGON som ska ha fyra tvättmaskiner hemma så är det givetvis Charlotte Perrelli. Sveriges tvättdrottning!

Jag förstår inte riktigt om varje tvättmaskin har olika egenskaper eller om alla är exakt likadana, men de två som är längst till vänster kan eventuellt vara torktumlare. Isåfall känns det nästan lite snålt? Hon borde ha minst en tvättmaskin per familjemedlem! Minst FEM stycken!

Innan någon kränkt person kommenterar att jag bara är ”avundsjuk” på Charlotte för att hon har fyra tvättmaskiner så vill jag klargöra att nej, jag är inte avundsjuk på Charlotte för att hon har fyra stycken tvättmaskiner. Jag klarar mig faktiskt väldigt bra på EN tvättmaskin och känner inte att mitt liv skulle förbättras om jag hade tre till.

Jag unnar Charlotte ALLA hennes fyra tvättmaskiner! Nu hoppas jag bara att hon hittar ett tvättmedelsföretag som kan sponsra henne också. Det måste gå åt en hel del tvättmedel i hushållet om man har så många tvättmaskiner.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB