Startsida / Inlägg

Blondinbellas nya Porsche

av tramsfrans

Blondinbella har köpt en ny Porsche! Hennes tidigare Porsche är faktiskt över ett år gammal nu, och så kan man ju inte ha det. Vad ska folk tro egentligen, att hon är mellanchef?

Bellas nya Porsche har en hel del saker som den gamla Porschen inte hade. På bloggen berättar Bella om en revolutionerande teknisk lösning!

”Det är så mycket med denna bil att det kommer ta ett bra tag att lära känna den. Tekniken är helt ny jämfört med min tidigare Porsche. Nu kan jag koppla bilen till min kalender tillexempel, bilen har koll på mina flight-tider. Det finns så mycket tekniska lösningar.”

Bra, rimligt och viktigt att Bellas Porsche håller koll på hennes flighttider till Luleå och Zürich, utifall både hon själv och hennes 2-3 assistenter skulle råka glömma bort det. Det är ju lätt hänt, och då är det tur att Porschen kan styra upp. Det räcker ju inte med att man har sin kalender i kalendern, den måste ju finnas i BILEN också!

För att vara en person som säger sig ha näsa för affärer så måste jag säga att Bella är lite skev när det kommer till bilköp. Alla vet väl att en dyr bil är den sämsta investeringen man kan göra eftersom värdet sjunker snabbare än vad Biggest Loser VIP-deltagarna rasar i vikt, men ändå så insisterar Bella på att köpa ny bil typ en gång i kvartalet.

Förutom att Porschen håller koll på Bellas flygtider så är den dessutom väldigt barnvänlig, men det antar jag att ni redan visste. Alla vet ju att en Porsche är perfekt för familjen och alla dess behov! Det är oklart vad som gör Porsche Panamera till den mest familjevänliga sportbilen, men om bilförsäljaren sa det så måste det ju vara sant!

För övrigt så har jag aldrig förstått folk som köper sportbilar för att de ”älskar fart”. Bella kommer ju ändå bara puttra över Lidingöbron i 40 kilometer i timmen i rusningstid med Porschen. Det känns liksom så mesigt?

Förra gången jag skrev om Blondinbellas bilinköp så fick jag kritik av personer som menade att jag hånade Bella bara för att hon är kvinna. Män har ju alltid köpt sportbilar i alla tider utan att folk höjt på ögonbrynen! Jag vill därför bara poängtera att jag tycker det är en lika dålig investering att köpa en sportbil oavsett vad man har mellan benen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB