Startsida / Inlägg

Steffo Törnquist har köpt en penna för 70.000 kronor

av tramsfrans

Förra veckan rapporterade jag om att Steffo Törnquist råkat ut för en jaktolycka! En and föll handlöst ner på Steffos näsa efter att han skjutit den, vilket orsakade ett stort jack på hans näsa.

Den här bloggen kommer inte förvandlas till en Steffo Törnquist-blogg, men även idag har jag en Steffo-relaterad nyhet. Denna gång handlar det om något betydligt muntrare, eftersom Steffo har unnat sig själv en lyxig present. På Instagram visar Steffo upp sitt nya lyxköp, som är en exklusiv penna.

Nu kanske ni undrar hur lyxigt det egentligen är med en penna, men det här är något alldeles extra. Både Nyheter24 och Expressen har rapporterat om att det inte är vilken penna som helst, utan en penna för 70.000 (!) kronor.

Klockor och väskor i all ära, men om man är rik finns det faktiskt mycket annat onödigt man kan lägga pengarna på också. Till exempel en riktigt bra penna! I en tid där många människor verkar föredra att skriva på dator känns det uppfriskande att Steffo investerar i en riktigt dyr penna, som säkert kommer ge honom mycket glädje.

Det är vanligt att kvinnliga influensers och kändisar får kritik för lyxköp (även om min uppfattning är att det blivit mer normaliserat de senaste åren). Mäns lyxköp brukar ofta passera lite mer obemärkt förbi, men Steffos nya penna är onekligen ett bevis på att män också kan lägga ner pengar på dyra accessoarer!

Det återstår att se om Steffo kommer använda sin penna under Nyhetsmorgon-sändningar, eller om han väljer en mer anspråkslös variant på jobbet. Jag själv har en tendens att alltid tappa bort mina pennor, men jag antar att man är lite mer försiktig om de kostar 70.000 kronor!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB