Startsida / Inlägg

Janni Delérs styrkebesked efter skilsmässan

av tramsfrans

Förra veckan rapporterade jag om Jon Olsson och Janni Delérs odramatiska skilsmässa! I en gemensam vlogg på Youtube berättade paret om det extremt odramatiska beslutet att de valt att gå skilda vägar, och att det inte föregåtts av någon som helst dramatik över huvud taget.

Vloggen fick naturligtvis många kommentarer, varav många var kritiska till Janni och menade att det verkade som att beslutet inte var särskilt gemensamt eftersom Jon såg ledsen ut i videon.

I ett nytt inlägg på Instagram bemöter nu Janni kritiken, och poängterar återigen hur odramatisk deras skilsmässa har varit, och att beslutet var ytterst gemensamt.

Ibland kan det vara ett tufft jobb att försöka övertyga sina följare, och Janni och Jon har sannerligen inte haft det lätt på sistone. Hur många gånger ska de egentligen behöva skriva att ingenting har hänt över huvud taget! Hur svårt ska det egentligen vara att ha en odramatisk skilsmässa som influencer?

I inlägget skriver Janni att hon och Jon fortsätter träffas ofta, eftersom allt är så odramatiskt. Det är till och med så avslappnad stämning mellan dem att Jon kan filma Janni i badkläder på stranden och regissera hennes reels på Instagram!

Utöver att fota varandra fortsätter paret ha en skämtsam ton med varandra på sociala medier. För några dagar sedan kommenterade till exempel Jon följande på en av Jannis bilder.

En sak är iallafall säker, och det är att Jon och Janni har gott om förebilder i kändis-Sverige om de vill inspireras av andra framgångsrika skilda par! Just den här veckan är det kanske inte så många som vill vara Bingo Rimér och Katrin Zytomierska, men annars har många lyft fram dem som ett föredöme.

Det återstår att se hur många gånger Jon och Janni ska behöva poängtera hur dramafritt de lever nu efter skilsmässan, men de har helt klart behövt ta i från tårna. Vi kan bara hoppas att följarna snart vänjer sig!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB