Startsida / Inlägg

Jon Olsson och Janni Delérs skilsmässovlogg

av tramsfrans

För några veckor sedan kom beskedet att Jon Olsson och Janni Delér bestämt sig för att gå skilda vägar! På vanligt influencermanér kommunicerades nyheten ut i ett gemensamt inlägg på Instagram, där paret skrev att de vuxit ifrån varandra och att det absolut inte finns någon anledning att spekulera. Inlägget var fullt med lyckliga parbilder, för att poängtera hur bra de haft under 11 år.

Efter några veckors tystnad har paret nu spelat in en gemensam vlogg på stranden, där de återigen poängterar hur extremt gemensamt deras beslut var.

I vloggen säger paret att absolut ingenting har hänt. Inget drama, och ingen har gjort något fel över huvud taget! Janni säger att de aldrig varit paret som gillat att bråka med varandra (till skillnad från andra?), men att det stundtals varit dålig energi i relationen. Utöver detta har paret även upptäckt olikheter hos varandra som de inte kan leva med, men det är inget mer dramatiskt än så!

För en tid sedan köpte paret en tomt i Stockholms skärgård, men i vloggen kommer Jon med ett lugnande besked. Tomten är så stor att de kommer kunna bygga ett varsitt hus bredvid varandra, så att de alltid kan vara nära exet!

I vloggen bemöter också Janni kommentarerna från oroade fans som undrar hur hon kommer klara sig ekonomiskt efter skilsmässan. Jon och Janni meddelar gemensamt att det inte kommer vara några problem, och att inget fan behöver ligga sömnlöst. Puh!

Videon var 11 minuter lång, men de sista tre minuterna består av throwbacks till när paret var lyckliga tillsammans. Allt för att skapa en peppig skilsmässovlogg med riktigt bra vibes!

I en story på Instagram från igår kväll skriver dock Jon att han är besviken på folks reaktioner på vloggen. Folk har inte varit tillräckligt positiva angående att de ska skiljas, och tagit sig friheter att dra slutsatser från vloggen.

Foto: Instagram

Skrev Jon precis den längsta meningen genom tiderna? Skämt åsido är det förståeligt att det aldrig är roligt med främlingar som spekulerar om ens privatliv, men om man är en influencer som genomgår en omvälvande livshändelse är det lite av ett nödvändigt ont. Jag har inte tagit del av alla tusentals kommentarer som videon har i skrivande stund, men enligt vad jag kan se vid en första anblick verkar de flesta vara stöttande och fyllda med medkänsla.

Nu fortsätter Jon och Jannis peppiga skilsmässa, och vi kan bara hoppas att deras följare skärper till sig och skaffar en bättre attityd.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB