Startsida / Inlägg

Isabella Löwengrips tvättkaos

av tramsfrans

Foto: Jerker Ivarsson

Jag har tidigare rapporterat om svenska kändisars tuffa sommar. Många har tagit sin tillflykt utomlands, och blivit besvikna och chockade över att alla folkmassor är tillbaka efter pandemin.

En person som rest mycket under sommaren är Isabella Löwengrip. I ett blogginlägg tar Isabella upp något som många säkert kan relatera till i samband med resor. Jag pratar naturligtvis om tvättkaoset när man kommer hem! I inlägget skriver Isabella följande.

”Vi har inte haft en städerska under juli månad och vi reser mycket vilket gör att väskor ska packas ner och packas upp varje vecka. Sedan måste jag sortera vad som ska tvättas och vad som fortfarande är rent. Vi är ju knappt hemma heller så man har liksom ett dygn på sig varje gång att hinna med så mycket som möjligt innan vi ska iväg igen.”

Gudarna ska veta att Isabella har haft en stressig sommar. Italien, New York, Skåne, Grekland, Italien en gång till, Västkusten och Stockholms skärgård är ett schema som vem som helst hade tyckt varit stressigt, och sommaren är inte över än!

Det är förståeligt att Isabella inte haft någon städhjälp under juli eftersom hon verkar vara hemma max ett dygn i taget, men under det dygnet är det alltså fullständigt kaos. Varje resa kräver sin egen packning, och alla som någon gång packat en väska vet att det kan vara lättare sagt än gjort att veta vad man ska ha med sig!

En sak är iallafall säker. Isabella Löwengrip börjar bli folklig på riktigt, nu när hon berättar om tvättbestyr och hur svårt det är att få allt att gå ihop. Gamla Isabella hade lämnat in allt på kemtvätt och haft personal som skött packningen, men nu sköter Isabella själv all markservice mellan alla resor. Snart kommer tack och lov hösten, vilket innebär tid för att vila upp sig efter sommarens konstanta flängande!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB