Startsida / Inlägg

Anders Öfvergård till Alla mot alla

av tramsfrans

Foto: Discovery+

Alla mot alla med Filip och Fredrik har kommit att bli en långkörare på Kanal 5! Många svenska kändisar som vanligtvis inte är med i frågesportprogram har lockats att pröva sina vingar i programmet, och för vissa har det gått bättre än andra.

En ny säsong har premiär i slutet av augusti, och idag avslöjades vilka deltagare som är med i den första gruppen. I ett pressmeddelande från Discovery+ kan vi läsa följande namn.

Bea Uusma och Magnus Betnér 

Hanna Hellquist och Jonatan Unge 

Clara Henry och Tony Irving 

Kalle Lind och Ina Lundström 

Messiah Hallberg och Kajsa Grytt 

Amanda Ooms och Niklas Källner

Amie Bramme Sey och Markus Krunegård 

Anders Öfvergård och Sanna Lundell

Anders Öfvergård kommer troligtvis inte synas i någon TV4-produktion igen, men nu gör han alltså tv-comeback på Kanal 5 istället! Vissa namn som Hanna Hellqvist och Jonatan Unge känns igen från tidigare säsonger, och min gissning är att de kan få tuff konkurrens av kanske framförallt Kalle Lind och Ina Lundström och Amie Bramme Sey och Markus Krunegård.

Det återstår att se vilka kända deltagare som gömmer sig i grupp två, men jag vet iallafall vilken drömduo jag skulle vilja se. Jag pratar naturligtvis om Dominika Peczynski och Anders Borg! Dominika har varit med i programmet flera gånger tidigare, och vad hade inte varit mer passande än att göra comeback i programmet med Anders efter försommarens turbulenta skilsmässa och hastiga återförening? Jag håller alla tummar!

I pressmeddelandet från Discovery+ säger programmets exekutiva producent att tittarna kommer bli bjudna på något ”alldeles extra” den kommande säsongen, men att han tyvärr inte kan avslöja något mer just nu. Det är oklart vad som menas, men det känns kul att tv-hösten äntligen är inom räckhåll!

Taggar Alla mot alla
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB