Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs campinginsikt

av tramsfrans

Alla som är insatta i kändis-Sverige vet att Camilla Läckberg sedan länge varit en ivrig campare! Redan 2014 åkte hon iväg på den spontana campingturnén ”Milfs on tour” genom Sverige, och i helgen var det dags igen för ett campingäventyr.

Den här gången var det dock inte något milf-tema på campingresan, eftersom maken Simon Sköld var med. I ett inlägg på Instagram berättar Camilla mer om hur det är att campa som kändis, och att det faktiskt har gått bra trots att hon är känd.

Många personer har alltså hört av sig och undrat (?) hur det är att vara Camilla Läckberg på en camping. Svaret på frågan är att det går bra, trots att hon är kändis! Vem hade kunnat tro det!

Skämt åsido har jag problem med att förstå varför det skulle vara några problem över huvud taget för en svensk kändis att besöka en camping? I Läckbergs fall är det väl snarare tvärtom, eftersom hennes böcker och författarskap är djupt älskat av hela camping-Sverige? Varför skulle hon undvika en plats där hon vet att alla avgudar henne?

Däremot har Camilla såklart en poäng med att det är rätt smidigt att vara känd i Sverige. Om folk väljer att komma fram så vet man att de har samlat mod och kraft innan, och det uppstår sällan kalabalik om inte kändisen själv påbörjar något.

Jag håller också med Camilla om att många svenska kändisar säkert överdriver sitt kändisskap, och att de hittar problem som inte finns. Det går att åka tunnelbana även fast man är känd, och att gå på stan brukar generellt inte innebära några problem eftersom det inte finns någon vidare paparazzikultur. Om folk kommer fram och vill säga hej sker det inte i drivor, sålänge man inte råkar vara flickidol.

Sammanfattningsvis kan alltså Läckberg fortsätta campa framöver, trots att hon är känd. Det är ett litet steg för en vanlis, men ett stort steg för en kändis!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB