Startsida / Inlägg

Carola skadad i onewheel-olycka

av tramsfrans

Nu har det hänt igen! Carola Häggkvist har råkat ut för en olycka i samband med ett tokigt upptåg!

I slutet av juli la Carola upp ett bildspel på Instagram där hon berättade att hennes sätesmuskel fått ”en rejäl omgång” efter att Carola försökt åka onewheel för första gången på stranden. Olyckan inträffade när Carola försökte gå av, då hon upptäckte att onewheel inte fungerar på samma sätt som på en skateboard.

Olyckan förevigades på en film som Carola la upp på Instagram, och efteråt beskrev Carola känslan som att råka ut för en hjärnskakning i hela kroppen. Sedan dess har Carola fortsatt leva sitt fartfyllda liv, med konserter och båtturer och allt annat som hör sommaren till.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar dock Carola att hon uppsökt vård för sina skador, och att röntgen visar på en avsliten sena vid sittbenet.

Carola har på senare år varit otursförföljd, och råkat ut för flera jobbiga saker. Cricketolyckan under Så mycket bättre 2014 blev ett tufft avbräck med långtgående konsekvenser, och 2015 ramlade hon genom ett glasbord på en tv-inspelning.

Trogna Carola-fans vet att Carola gillar att dokumentera sina läkarbesök på sociala medier, och det är inte första gången vi får ta del av röntgenplåtar. 2018 dokumenterade Carola hela sin fotoperation, och visade bland annat hur hon fick bedövning samt lyssnade på Ronan Keating under ingreppet. Hon är mer privat i andra avseenden, men om det vankas vård kan följarna räkna med att få se allt på första parkett!

Nu återstår det att se hur mycket vila och rehab det blir för Carola. Man kan säga mycket om Carola, men om man följer hennes Instagram har man säkert noterat att hon sällan sitter still!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB