Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgren har slutat mingla

av tramsfrans

Foto: Kristofer Sandberg (från ett mingel 2021) 

En stor del av livet som svensk kändis går ut på att vara gäst på diverse mingel! Med lite planering kan man slippa laga mat och äta gratis under en stor del av veckans dagar, och man får inte sällan med sig en present hem i form av ”goodiebags” med mer eller mindre användbara produkter. 

En kändis som däremot fått nog av mingel är Pernilla Wahlgren. I podden ”Wahlgren & Wistam” meddelar Pernilla Wahlgren att hon slutade gå på kändisfester när hon fyllde 50, något som Hänt var först med att rapportera om. 

”– Jag gillar det inte. Herregud så många kändisfester min mamma har gått på och hon älskar det, men jag känner bara ”gud nej”. Jag slutade med de så kallade kändisfesterna när jag fyllde 50 år”

Man kan inte klandra Pernilla för att hon tröttnat efter 50 års minglande. Den stora frågan är ju varför hon gjorde något hon inte gillade i 50 års tid! Pernilla fyllde 50 2017, vilket var i samband med att hennes karriär tog fart igen tack vare Wahlgrens Värld. Om man ska vara krass behöver kanske inte Wahlgren minglen lika mycket som minglen behöver henne nu för tiden!

Enligt Pernilla tillbringar hon hellre sin lediga tid osminkad i soffan. Pernilla är osäker på vad det beror på, men har två teorier. 

”– Jag vet inte om det har med ålder att göra eller om jag bara jobbar så mycket att jag behöver vara asocial när jag är ledig”

Med tanke på att Pernilla blir följd av ett tv-team under en stor del av året så är det kanske inte konstigt att hon inte längtar efter mingel med främlingar. Alla vet vad hon gör ändå eftersom det visas på tv! 

För många människor är nog familjen Wahlgren en symbol för svenska kändisfester. Det kanske stämmer när det gäller Pernillas mamma Christina Schollin, men resten av familjemedlemmarna verkar inte längre vara särskilt intresserade av att upprätthålla traditionen. Vill man hitta någon wahlgrenare på stan så är det bästa sättet att besöka någon av alla restauranger som har kopplingar till deras familj istället!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB