Startsida / Inlägg

Dominika Peczynski säger ifrån på Instagram

av tramsfrans

Foto: Ola Axman

Ingen kan väl ha missat Anders Borg och Dominika Peczynskis skilsmässa som kommunicerades precis innan midsommar. Efter en kortare tid av förvirring stod det klart att Dominika ansökt om skilsmässa för att Anders suttit för mycket med sin iPad och inte lyssnat tillräckligt på henne.

Några dagar senare kom beskedet att skilsmässan klubbats igenom men att Dominika och Anders fortsätter leva tillsammans. I ett instagraminlägg skrev Dominika att paret fortsätter pinna på som papperslösa, och att den spontana skilsmässan blev rätt bra ändå!

Att Dominika och Anders fortfarande är ett par verkar dock inte vara information som nått alla. På Instagram har Dominika nyligen svarat på en kritisk kommentar från en person som skriver att det märks på hennes senaste bilder att hon är singel. På den kommentaren svarar Dominika följande.

”Jag är inte singel. Superihop och superkär i min man men vi är papperslösa och lever i synd numera….”

Att vissa personer brukar förändras på Instagram efter uppbrott och skilsmässor är ett urgammalt fenomen. Selfies läggs upp oftare, man är mer aktiv, och försöker visa upp sig själv från sin bästa sida. Det här är dock inte fallet för Dominika, som kraftigt dementerar att det rör sig om något singel-instagrammande. Det är bara hennes vanliga beteende på sociala medier!

En snabb analys av Dominikas instagramfeed visar mycket riktigt att hon alltid har lagt upp selfies som är mer eller mindre filtrerade, och att det inte har skett någon förändring sedan slutet av juni. Hon gör bara som hon alltid har gjort!

Det må vara nyhetstorka, men jag fortsätter uppmärksamma svenska kändisar som säger ifrån på sociala medier. Även Hannah Graaf har nyligen behövt sätta ned foten till följare som kommer med tråkiga kommentarer. Internetkampen för svenska kändisar fortsätter alltså, en negativ kommentar i taget!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Paula Westerberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB