Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs semesterbesked

av tramsfrans

Industrisemestern har kickat igång på allvar, och väldigt många personer är lediga just nu. Detta inkluderar även kändisar, som äntligen får gå på efterlängtad semester och vila upp sig inför höstens resor. Sveriges artister har den stressigaste sommaren i mannaminne eftersom de har två års inställda gig att ta igen, men kändisar som inte behöver stå på scen kan äntligen koppla av.

I ett inlägg på Instagram konstaterar Camilla Läckberg att den här sommaren är den första gången på 20 år (!) som hon kan vara ledig. Efter att Camilla skrev i ett Instagram-inlägg förra veckan att hon ställt in en kompisresa på grund av hälsoskäl blev många oroade, men i det nya inlägget så förtydligar Läckberg att batteriet tagit slut. 

För första gången på 20 år är Läckberg ledig, vilket innebär tid för både vila och träning. Att inte ha haft någon sommarledighet på tjugo år låter jobbigt, så om det är någon som verkligen förtjänar lite ledighet är det Camilla Läckberg.

Förra veckan rapporterade jag om att semestertider är högsäsong för att bråka med följare på sociala medier, men det är ingenting som Läckberg kommer ägna sig åt. Är hon aktiv på sociala medier så är det för att det är roligt, och inte på grund av krav som i vanliga fall!

Jag tycker dock det är bra att Läckberg förtydligar att hon inte kommer försvinna från Instagram helt och hållet under ledigheten. Många svenska kändisar och influencers bedyrar hur lite de kommer vara aktiva på sociala medier under ledigheten, och gör därefter exakt tvärtom.

Löften om att inte vara aktiv på sociala medier kan också kännas som ett krav, och ibland kan faktiskt lite scrollande vara precis vad man har lust för. Jag fortsätter iallafall bevaka svenska kändisars semestrar, i den mån de lägger ut något på sociala medier!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB