Startsida / Inlägg

Bianca Ingrosso utskälld på stan av främling

av tramsfrans

Att vara en offentlig person är sannerligen inte alltid en dans på rosor! Det har Bianca Ingrosso fått erfara många gånger, och tidigare i veckan råkade hon ut för en tråkig händelse på stan. I en story på Instagram skriver Bianca följande.

Foto: Instagram

”Ja nej men då kom ännu en man fram och sa att jag borde skämmas över mig själv och att det är pinsamt att folk tycker om mig och sen vägrade gå innan han fick säga att han hatar mig. Då satt man där med tårar på lunchen igen” 

Att gå fram till en främmande person och uttrycka hat är givetvis både förkastligt och gränslöst. Många vittnar om näthat och att klimatet på internet har blivit tuffare, men att bli attackerad på stan är tack och lov betydligt mer ovanligt. För Bianca är det dock inte första gången det händer, och hon har tidigare berättat om liknande händelser på Instagram.

Förra gången var det en äldre kvinna som gick fram, men den här gången var det en man. Det framgår inte hur gammal mannen var, men det verkar som att äldre människor av någon anledning verkar bli extra provocerade av Bianca? Redan 2020 satte Bianca ner foten mot äldre näthatande kvinnor, och uppmanade dem att tänka efter innan de kommenterar eftersom deras barn och barnbarn troligtvis följer Bianca och kan se allt de skriver.

Kändisskapet som kom med Wahlgrens värld har sina nackdelar, men förhoppningsvis slipper Bianca råka ut för mer attacker på stan nu när hon inte längre ska göra reality. Vissa verkar tro att det är fritt fram att säga vad som helst till personer bara för att de är kända, men ingen ska behöva råka ut för det som händer Bianca. Låt influencers äta lunch ifred!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB