Startsida / Inlägg

Maria Montazami utesluter comeback för Svenska Hollywoodfruar

av tramsfrans

Foto: TV3

Trogna svenska realityfans vet att det finns ett före och efter den 31 mars 2020. Jag syftar naturligtvis på dagen då nedläggningsbeskedet kom för Svenska Hollywoodfruar! Tio år av svensk reality på andra sidan Atlanten var över, och även om de sista säsongerna kanske inte var höjden av underhållning så var det ändå en sorgens dag för alla oss som gillar löshår och chihuahuas.

I en intervju med Expressen säger nu Maria Montazami att hon inte vill ha tillbaka programmet, och att en eventuell comeback är utesluten.

”– Jag tror ’Svenska Hollywoodfruar’ har gjort sitt. Nu tycker man det känns dumt med sådana här intriger. Gud vad onödigt. Det blir nästan pinsamt när man tänker på det, säger hon och syftar på de många bråk som har utspelat sig i programmet genom åren.”

Nu hänger visserligen inte allt på Maria Montazami, men med det sagt så var hon aldrig någon vidare bråkstake i programmet? Gudarna ska veta att det var många konflikter i programmet, men Maria stod oftast åt sidan och behöll lugnet. När man tänker på bråkiga svenska hollywoodfruar så är knappast Marias namn det första som dyker upp!

Maria är just nu aktuell som deltagare i Fångarna på fortet, men för att tacka ja till programmet så hade hon ett specifikt krav.

”– Mitt enda krav var att jag inte ville vara med en Hollywoodfru. Jag tycker den tiden är förbi, det var roligt men nu är det annat kul”

Den som längtar efter en reunion för Svenska Hollywoodfruar kommer troligtvis bli besviken, eftersom Maria inte ens kan tänka sig att vara i samma lag som en annan fru. Gunilla Persson har också varit på plats i Frankrike för inspelningarna, men hon och Maria är uppenbarligen inte i samma lag. I intervjun med Expressen säger Maria att hon och Gunilla har viss kontakt på Instagram, men det verkar alltså inte vara aktuellt att jobba tillsammans!

Med det sagt så har jag full förståelse för Marias känslor. Hon behöver uppenbarligen inte programmet längre, och det känns skönt med en realitystjärna som faktiskt kan gå vidare och inte drömma sig tillbaka till forna glansdagar! Nu kan Maria fokusera på mer sofistikerade program, som till exempel Fångarna på fortet!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB