Startsida / Inlägg

Katrin Zytomierskas vecka som internationell kändis

av tramsfrans

Det har varit svårt att undgå att Katrin Zytomierska hade en händelserik helg förra veckan! Katrin befann sig på efterfesten för den intellektuella konferensen ”Brilliant Minds” i Stockholm, där även den spanska fotbollsspelaren Gerard Piqué var på plats. Katrin gick fram och bad om att få ta en bild och skicka till sin son, men Piqué sa nej och Katrin skrev ett känslosamt instagraminlägg på trasig engelska där hon kallade honom patetisk.

Resten är historia, och det dröjde inte lång tid innan inlägget började spridas! Jag rapporterade om Katrins tilltag morgonen efter, men trodde att hon snabbt skulle radera sitt inlägg eftersom stora delar av det var obegripligt. Internationella giganter som Daily Mail plockade upp nyheten, och likaså spanska skvallertidningar.

Många hade troligtvis känt sig besvärade av att få fylle-eskapader skildrade i internationell press, men om det är någon som kan dra nytta av uppmärksamhet så är det Katrin Zytomierska!

Lite senare dagen efter så skrev hon ett till inlägg där hon förklarade att hon sysslat med fylleinlägg i 10 år, och att hon var stolt över det hon gjort. Katrin medgav dock att hon var rädd för vad hennes son skulle tycka, och att om inlägget skulle försvinna så var det enbart för hennes sons skull.

Inlägget är dock fortfarande kvar, och efter några dagar insåg Katrin att det eventuellt finns pengar att tjäna! Katrin började skriva sina inlägg på engelska, och sträckte ut en hand till Piqué genom att informera om att hon kommer besöka både Marbella och Ibiza under sommaren om han skulle ångra sig och vill spela in en hälsning.

Under torsdagen släppte Katrin och Bingo Rimér en engelskspråkig Piqué-special av sin podcast, där Katrin berättar hela historien på engelska för alla som är intresserade. Avsnittet är 42 minuter och jag hinner tyvärr inte lyssna, men för alla runtom i världen som undrar så finns det alltså möjlighet att få en förklaring.

Nu återstår det att se hur länge Katrin kommer kommunicera på engelska för alla internationella fans. Det återstår också att se om Piqué kommer svara på Katrins invit angående Marbella och Ibiza. Min gissning är att han inte kommer anpassa sina sommarplaner utifrån Katrins besök i Spanien!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB