Startsida / Inlägg

Kändisarnas rapporter från Kompani Svan

av tramsfrans

Foto: Discovery+

Jag har tidigare rapporterat om Discovery+ nya storsatsning ”Kompani Svan”! 12 svenska kändisar ska pressas till sin absoluta bristningsgräns under överseende av Gunde Svan och Mikael Tornving. Programmet beskrivs som ett ”stenhårt mentalt och fysiskt bootcamp”, så man kan säga att det är ungefär som vilket kändisprogram som helst!

Inspelningarna satte igång för några dagar sedan, och nu står det klart vilka som är de utvalda kändisarna. Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin, Daniel Paris, Doreen Månsson, Elisa Lindström, Joy M’Batha, Magnus Hedman, Viktor Frisk, Lulu Carter, Anton Ewald, Harald Treutiger och Josephine Qvist har begett sig upp till Kiruna för mönstring!

Vissa namn var kanske mer överraskande än andra, men det är tuffa tider nu och alla måste hjälpa till med det militära om det skulle bli skarpt läge. Viktor Frisk, Agneta Sjödin och Daniel Paris håller ställningarna uppe i norr, och det tycker jag känns tryggt!

Vissa av kändisarna verkar ha gått in stenhårt för utmaningen. På Instagram skriver Viktor Frisk att han är ”totalt bortkopplad från det civila livet”, och Agneta Sjödin har packat med ögonmask för att slippa bli störd av midnattssolen.

Niclas Wahlgren har hunnit skriva ett längre instagraminlägg där han berättar ingående om de tuffa prövningarna.

Det som verkar vara den största prövningen för kändisarna är att de måste vara utan sina telefoner hela dagarna. Fysiskt och mentalt bootcamp i all ära, men det som gör absolut störst avtryck på kändisarna är att inte ha tillgång till sociala medier. Vad är meningen med att vara bortkopplad från omvärlden om man inte kan berätta om det på sociala medier!

Det är lätt att raljera över svenska kändisar, men jag är imponerad att de orkar. Många av deltagarna kom precis hem från Fångarna på fortet-inspelningen i Frankrike, och nu är det redan dags för nästa prövning tillsammans med samma gäng en gång till. Aldrig en lugn stund!

Taggar Kompani Svan
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB