Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs vädjan till Sveriges singlar

av tramsfrans

Jag har tidigare rapporterat om årets bönder i Bonde söker fru! Snart är det dags för inspelning av speeddejting och gruppdejter, och i ett inlägg på Instagram så påminner TV4 och Linda Lindorff om att potentiella friare bara har en vecka på sig innan ansökningstiden går ut.

Linda Lindorff har även skrivit ett inlägg på sin blogg, med titeln ”Dags att avslöja böndernas sexiga hemligheter…”. I inlägget framkommer bland annat att Jon-Krista vunnit nordiskt guld i lasso, och att Henrik K är distriktsmästare i agility för kor! Ingen är bättre än Linda Lindorff på att sälja in bönder, och i inlägget kallar hon sig själv för bondekopplerska.

Förutom speeddejtingen så är mitt absoluta favoritinslag i Bonde söker fru när Linda Lindorff och Postnord tillsammans åker kors och tvärs över Sverige för att dela ut kärleksbreven till alla bönder. Vissa får enorma säckar med brev, medan andras brevskörd är mer lätträknad.Så vitt jag vet står sig fortfarande rekordet från 2017, då Joacim Rickling totalt fick 1500 brev. Första dygnet inkom ett brev i minuten, vilket onekligen är en imponerande siffra.

Att få många brev är alltid välkommet, men i slutändan spelar det såklart ingen roll om man får tio eller tusen brev. Det viktigaste är trots allt vad som står i breven, och kvalitet går alltid före kvantitet! Med det sagt så brukar det oftast vara de mest populära bönderna som man får följa i Bonde söker fru, medan de som inte fick lika många brev istället får vara med i den lite märkliga spinoffen ”Kärlek åt alla”, där bönderna befinner sig på en konferensanläggning i några dagar.

För övrigt så har TV4 tagit bort kravet att man måste skriva handskrivna brev. Nu för tiden räcker det med att skicka ett mejl, eller till och med spela in en videohälsning. Bonde söker fru är ett program som håller hårt på traditionerna, men nu för tiden behöver man alltså inte ens köpa brevpapper. Det finns med andra ord inga ursäkter till att inte söka till programmet. Iallafall inte om man är singel!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB