Startsida / Inlägg

Läckberg och Sköld har sett igenom Amber Heard

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat alla skriverier om rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard! Eftersom jag inte följer amerikanska kändisnyheter så kommer ingen sammanfattning här, men kort sagt så kan man säga att ord står mot ord!

En person som däremot har följt rättegången är Camilla Läckberg, och i ett inlägg delar hon med sig av sin dom.

Att rättegången mellan Heard och Amber är en vattendelare har varit uppenbart länge, men personligen så blev jag ändå förvånad över hur Läckberg kan vara så säker på sin sak den här gången. Man ska tro på kvinnor, men inte på Amber Heard eftersom hon bara förstör!

Enligt Läckberg så har hon sett ”varje sekund av den sex veckor långa rättegången. Detta gjorde mig förvånad, eftersom hon i början av april skrev ett inlägg på Instagram där hon förklarade att hon befann sig i en extremt stressig period på grund av deadline för ett bokmanus. I inlägget riktade sig Läckberg direkt till sina vänner, och förklarade att hon inte ens hade tid att ta en fika, och att hon helst inte vill få frågan över huvud taget.

Nu när Läckberg har haft tid att plöja sex veckors amerikansk rättegång så antar jag att den stressiga perioden är över. Äntligen en positiv nyhet!

I kommentarsfältet till inlägget så har Camillas man Simon Sköld skrivit en kommentar, där han konstaterar att Amber är en fara för allmänheten.

”Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln. Men man har ’rätt’ att försöka förstöra någons liv tyvärr, hoppas att hon blir dömd men tror inte de 😢 oavsett sorgligt för tror som du säger att detta förstör för så många andra 👎🏻”

Det är oklart om Simon Sköld också har plöjt sex veckors rättegång, men det gör mig förvånad över att svenska kändisar verkar sitta inne på information och kunskap som gör dem så tvärsäkra på något de inte har något med att göra? I kommentarsfältet så har även Gunilla Persson, Laila Bagge och Linda Lampenius konstaterat att Amber ljuger.

Det återstår att se vilken dom som kommer falla, men Läckberg och Sköld är iallafall säkra på sin sak. Tur att amerikansk juridik är så enkel att förstå!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB