Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos Mors dag-skämt

av tramsfrans

Igår var det dags för Mors Dag igen, och ni vet alla säkert vad det betyder. Det är dagen då alla måste lägga upp en bild på sin mamma på sociala medier så att ingen ska tro att de inte älskar sin mamma!

En person som kostade på sig ett skämt på Mors dag var Bianca Ingrosso. I en story på Instagram så skrev Bianca såhär.

Foto: Skärmdump från Bianca Ingrossos Instagram 

”Men störst av allt. Tack för att du gjorde mig känd. Tack för att du lärt mig vikten av att vara känd och skillnaden på att vara okänd och faktiskt KÄND. Tacksam.”

Gudarna ska veta att det inte alltid är lätt att förstå när en influencer skojar, men i det här fallet så tyckte jag ändå att det var uppenbart från början. Dubbla knäppta händer-emoji och ”KÄND” i versaler borde få vem som helst att förstå att det är skrivet med glimten i ögat.

Många verkar ändå ha gått på bluffen och trott att Bianca är seriös. 30 personer har skickat storyn till mig och sagt att jag måste skriva om den. Det kommer såklart oväntat för många när en influencer har humor och driver om sig själv, men plötsligt händer det!

Det är förståeligt att personer som inte följer Bianca tror att hon är allvarlig, men om man följt Bianca i mer än en dag så borde det vara relativt uppenbart att hon driver. Man kan säga mycket om Bianca och Pernilla, men de har varit väldigt duktiga på att driva med sig själva i tv, scenshower och poddar under de senaste 5 åren.

Bianca förtydligade några timmar senare att storyn var ett skämt, men jag antar att hon hann få hundratals meddelanden innan dess. Själv så tyckte jag att Biancas skämt var genialiskt, och en välkommen kontrast till alla förutsägbara och generiska hyllningar till mammor som alla andra lägger ut varje Mors dag!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB