Startsida / Inlägg

Bianca Ingrosso visar upp sitt nya varumärke

av tramsfrans

I slutet av förra året rapporterade jag om Bianca Ingrossos nya bolagsplaner! Bianca avslöjade redan då att det inte kommer handla om kläder, och sa också att hon föredrar att folk hatar på hennes familjemedlemmar istället för på hennes produkter!

Nu börjar det snart närma sig lansering av det nya bolaget, och under gårdagen la Bianca Ingrosso och kollegan Lovisa Worge upp ett suggestivt videoklipp på Instagram där de visar upp vad det ska handla om.

Det står inte utskrivet exakt vad det är som bolaget ska sälja, men att döma av inzoomingarna och fokuset i videon så verkar det handla om smycken och accessoarer!

Namnet på det nya varumärket är Ani, och Breakit har tidigare rapporterat att flera personer med kopplingar till Biancas sminkmärke Caia sitter i styrelsen för det nya bolaget. Varför ändra ett vinnande koncept!

Apropå Caia så stod det klart förra veckan att Biancas mamma Pernilla Wahlgren ger sig in i hudvårdsbranschen med sitt nya märke L’Aquila. Det är knappast första gången som någon i familjen Wahlgren försöker sälja något med en italiensk touch, och den här gången ska det alltså handla om hudvård. Det återstår att se om det blir någon dragkamp om kunderna mellan Caia och L’Aquila, men min spontana gissning är att de riktar in sig på olika målgrupper.

Jag har inte lyckats hitta något releasedatum för Ani, men eftersom Bianca skriver ”GET READY” så kan vi utgå från att det inte kommer dröja allt för lång tid innan produkterna går att köpa. Det ska bli spännande att se prisläget, och vad produkterna kommer kosta. Caia har ibland fått kritik för sina höga priser, men eftersom produkterna uppenbarligen säljer väldigt bra så verkar folk vara redo att betala för sånt som har koppling till Bianca. Det återstår att se om samma sak gäller även för smycken och accessoarer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB