Startsida / Inlägg

Viktor Frisk har förlovat sig

av tramsfrans

Släpp allt du har, det råder kärleksyra i kändis-Sverige! Under gårdagen friade Viktor Frisk till sin pojkvän Andreas Gran inför en folksamling på ett event.

Eventet i fråga var releasefesten för Viktor Frisks nya smyckeskollektion för Guldfynd, men under frieriet så poängterade Viktor noggrant att ringen absolut inte kommer från Guldfynd!

Det är kanske inte optimalt att håna produkterna från företaget som man har ett samarbete med när man är på releasefest, men med det sagt så hade det kanske varit ännu märkligare om frieriet skedde i samarbete med Guldfynd!

I en intervju med Expressen så berättar Viktor att planeringen inför bröllopet redan har börjat, och att Margaux Dietz och Samir Badran ska vara toastmasters. Viktor berättar också att han vill ha after ski-tema, och att bröllopet helst ska äga rum på en alptopp i smoking.

”– Jag har en grej för afterski. Det har alltid varit en grej sedan jag var liten. Jag skulle vilja att vi gifter oss i en solnedgång på en alptopp där vi blir nerhissade med en helikopter i smoking, för att gifta oss. Och sedan åker alla ner till afterskin.”

Det råder iallafall ingen brist på spektakulära bröllopsidéer, men det återstår att se vilket tema det blir i slutändan. Spontant finns det kanske vissa praktiska hinder med att gifta sig på en alptopp, men nu ska jag inte sitta här och vara negativ mitt i all kärleksyra!

En sak är iallafall säker, och det är att bröllopsringen absolut inte kommer vara från Guldfynd med tanke på Viktors tydliga markering igår! Det blev kanske inte den bästa reklamen för Guldfynd, men kärleken övervinner allt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB