Startsida / Inlägg

Paow besviken på Danmark (igen)

av tramsfrans

Jag har många gånger rapporterat om Paulina ”Paow” Danielssons tuffa tid i vårt grannland Danmark. Paow flyttade dit för kärlekens skull för ett år sedan, men Danmark har inte levt upp till förväntningarna.

Det är svårt att få tag på taxis, maten i mataffärerna är konstig, och allting är jättedyrt. Som om inte det var tillräckligt så har Paow sagt att det är stora fel på den danska mentaliteten, och att 98% av alla hon mött i Köpenhamn har varit otrevliga mot henne.

Tidigare i veckan så var det återigen dags för Paow att dela med sig av en motgång i Danmark, efter att hon blivit nekad att komma in på en bar på grund av sina tatueringar. På Instagram la Paow ut följande.

”Kom alltså inte in på ett ställe som är typ en bar i Danmark. PGA mina tatueringar! Dags att flytta tillbaka till framtiden” 

Paow benämner Sverige som ”framtiden”, och menar att de vresiga danska vakterna som nekat henne att komma in på baren hör hemma i det förflutna. I en till story så berättar Paow mer om sin känsla för stil.

”Inte direkt så man ser kriminell ut eller klär sig dåligt. Skulle nog säga att jag klär mig bättre än 97% av folket här. Nä fyfan. Dags att åka till Sverige nu.” 

Danskar är kända för sin goda stil, men enligt Paow så är det inget att hänga i julgranen. Iallafall inte jämfört med hennes egen stil!

Under gårdagen så la Paow ut storys från när hon flög tillbaka till framtiden i Stockholm igen, och för någon månad sedan berättade Paow att flyttlasset snart går tillbaka till Sverige. Förhoppningsvis kommer det dröja innan Paow behöver åka tillbaka till det förflutna i Köpenhamn nästa gång!

Taggar Danmark, Paow
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB