Startsida / Inlägg

Paow har tröttnat på Danmark

av tramsfrans

Foto: Robin Lorentz-Allard

Jag har tidigare rapporterat om Paulina ”Paow” Danielssons konflikt med nationen Danmark. Förra året flyttade Paow till Köpenhamn för kärlekens skull, men hon var inte särskilt imponerad av landet. Hon skrev bland annat såhär i en story på Instagram.

”HATAR Danmark. Otrevliga människor, alla är SÅ pk. Finns inga taxis, maten i matbutikerna suger. Pissdyrt. Känns som att åka 20 år tillbaka i tiden” 

Det är sällan man hör Danmark och pk i samma mening, men eftersom Paow faktiskt har bott där så har hon tolkningsföreträde!

Nu har över ett halvår passerat sedan flytten, och Paow har kämpat på med den danska mentaliteten. Igår så kom dock beskedet att Paow fått nog av Danmark, och att hon och pojkvännen Alexander Zobel ska flytta till Stockholm istället. På Instagram story skriver Paow att hon flera gånger blivit anmäld av följare på Instagram när hon sagt att hon inte gillar Danmark, och att allt började efter flytten till Köpenhamn.

”Måste vara SÅ många avundsjuka kränkta danskar som alltså anmäler det jag skriver med sina fkn konton? Btw en annan grej som var anmäld var där jag skrev typ ’när jag är ute och festar så upplever jag mobbning från danska tjejer, dem måste vara så avundsjuka.’ Och så blev det kontrollerat? Så skönt att jag snart ska flytta tillbaka till mitt ÄLSKADE Stockholm från det här trashiga landet” 

Senare så förtydligar Paow att kritiken inte är riktad mot samtliga danskar, utan att det naturligtvis finns undantag. Två procent av de hon träffar är faktiskt trevliga också.

”Jag ville bara skriva att jag inte menar alla danskar såklart. Jag träffar bra människor också. Kanske är det en storstadsgrej. I Köpenhamn har jag nästan alltid haft dåliga upplevelser med 98% av alla. Men de där 2% är helt fantastiska” 

Man ska inte dra alla över en kam, men jag förstår att Paow har tröttnat om 98% av alla hon träffar i Danmark är direkt otrevliga. Paow verkar vara övertygad om att det handlar om avundsjuka, men det är svårt att veta säkert.

På Instagram berättar Paow att flyttlasset inom kort kommer gå till Karlaplan. Jag önskar Paow varmt välkommen tillbaka till Stockholm, och hoppas att hon aldrig mer behöver sätta sin fot i Danmark. Det kan eventuellt bli svårt eftersom hennes pojkvän kommer därifrån, men hon slipper iallafall bo där permanent nu!

Taggar Danmark, Paow
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB