Startsida / Inlägg

Bianca Ingrosso om prislappen på sin lägenhet

av tramsfrans

Foto: Youtube

Häromveckan rapporterade jag om Bianca Ingrossos nya lägenhet! När Bianca köpte lägenheten så konstaterade hon att den var ”helt otrolig” och att det bara kommer behövas en mindre renovering (till exempel en flytt av köket). Häromveckan dock kom beskedet att Bianca bestämt sig för att genomföra en större renovering trots allt, eftersom hon är så peppad!

Många av er kanske undrar vad en lägenhet på 300 kvadratmeter på Östermalm egentligen kostar, och i en vlogg där Bianca bemöter rykten om sig själv så kommer ett svar på ryktet att lägenheten kostade mer än 40 miljoner. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer…, svarar Bianca Ingrosso.”

Youtube-videos där influencers bemöter rykten om sig själva brukar oftast bestå av dementier där de avfärdar samtliga rykten, men i det här fallet så är det tvärtom. Ryktet är snarare i underkant, eftersom lägenheten kostade ännu mer än de 40 miljoner som det har skvallrats om. Den som startade ryktet hade kunnat ta i ännu mer, eftersom summan är en underdrift!

”Bianca ger sig själv en klapp på axeln för köpet, men är tydlig med att hon inte skryter.

– Jag tycker inte att jag är bättre än någon annan, utan det är väldigt dyrt i Stockholm och jag har valt att lägga mina pengar på just mitt familjehem, säger influencern.” 

Många tycker säkert att det är galet att betala mer än 40 miljoner för en lägenhet, men alla som bor i Stockholm behöver förhålla sig till de priser som råder på bostadsmarknaden!

40 miljoner är väldigt mycket pengar, men vi får inte glömma bort att lägenheten är i absolut toppskick. Nu ska Bianca visserligen renovera det mesta ändå, men det drabbar ingen fattig. Det återstår att se när lägenheten blir klar för inflytt, men om det är 300 kvadrat som ska renoveras så kommer det troligtvis dröja. Den som väntar på 300 kvadratmeter på Östermalm väntar dock aldrig för länge, som jag brukar säga!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB