Startsida / Inlägg

Tareq Taylors kryptiska kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Stina Stjernkvist, TT

Släpp allt du har, en svensk kändis har kommit med ett kryptiskt besked om sitt kärleksliv! I en intervju med Hänt så får Tareq Taylor frågan om hur det går med kärlekslivet, och på den frågan svarar Tareq såhär.

”– Livet går bra, säger en generad Tareq och skrattar.

Han fortsätter:

– Det går alldeles utmärkt.”

Nu vill Tareq visserligen inte ens ta ordet ”kärleksliv” i sin mun, men att svenska kändisar brukar vara kryptiska när det kommer till kärlek är mer regel än undantag! Tareq har ännu inte sagt något om vem hans eventuella nya kärlek är, men det har under en längre tid gått rykten om att det ska vara träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl. När Sofia gästade P4 Extra i februari så försökte programledaren Titti Schultz få Sofia att bekräfta relationen, men utan resultat.

Ingen av Tareq och Sofia har alltså bekräftat ryktena, vilket innebär att Sverige fortfarande svävar i ovisshet. När Hänt frågar om det är Sofia som han har en kärleksrelation med så svarar Taylor såhär.

”– Jag har hållit privatlivet privat av den lilla enkla anledningen att det är privat. Och ska jag prata om något sånt vill jag gärna att jag inte är ensam utan att berörda personer får vara med, säger Tareq.”

Tareq kan alltså inte bekräfta någon ny kärlek, men han dementerar inte heller. Svaret är dock så ospecifikt att han vill att berörda ”personer” i plural ska vara med när ett eventuellt avslöjande sker!

Jag har bevakat många svenska kändiskärleksavslöjanden genom åren, och vet att de flesta brukar börja med en hel del tissel och tassel! Häromveckan rapporterade jag till exempel om Benjamin Ingrossos gåtfulla kärleksbesked i P4, som mest gick ut på att han satt och fnissade när han fick frågan om det finns en speciell norska i hans liv. Även den gången var det Titti Schultz som vara programledare, så man kan helt klart säga att Titti kämpar för fler kärleksavslöjanden i direktsänd radio!

Den som väntar på offentliga kärleksförklaringar från Tareq får iallafall vänta ett tag till, om det ens kommer något över huvud taget. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB