Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens flyttkaos

av tramsfrans

Tycker du att ditt eget liv är jobbigt? Isåfall kan du trösta dig med att du iallafall inte har det lika jobbigt som Pernilla Wahlgren! Utöver att spela in två olika tv-program samtidigt som hon kuskar runt i Sverige med sin succéföreställning så håller Pernilla även på att flytta!

En sak som underlättar när man ska flytta är att vara på plats själv, men eftersom Pernilla aldrig är hemma så har hon behövt tänka om. I ett inlägg på Instagram skriver Pernilla att hon och hennes assistent har kommit på en strategi för att få flytten att fungera.

”Eftersom jag nästan aldrig är hemma eller ledig, så löser vi det genom att Cecilia tömmer rum för rum, låda för låda, och skickar bilder på allt, och så skickar jag tillbaka vad som ska sparas & vad som ska slängas” 

Alla som någon gång har sett ett hemma hos-reportage från en svensk schlagerdiva vet att det finns en sak som de hatar mer än allt annat, och det är att göra sig av med saker de inte längre använder! Att rensa bland gamla minnen är ett mardrömsuppdrag som kan ta åratal, och för att komma vidare så behöver schlagerdivor ofta ta in extern hjälp. Arga Snickaren har besökt både Kikki Danielsson och Anna Book genom åren, och redan 2015 var han på plats hos Pernilla Wahlgren för att hjälpa henne att rensa och styra upp kaoset i huset som hon ska flytta ifrån nu.

Arga snickaren finns inte längre kvar som tv-program, men det är tur att Pernilla får hjälp av någon annan att rensa och sortera! Det låter visserligen lite omständligt att assistenten behöver skicka bilder på allt som Pernilla äger så att Pernilla kan svara på vad som ska slängas, men det verkar vara den minst dåliga lösningen eftersom Pernilla har fullt upp med annat!

I instagraminlägget så lovar Pernilla sig själv att aldrig flytta igen, och det återstår att se hur det blir med den saken. Nu går iallafall flytten till ett nytt hus på Lidingö, där det kommer finnas gott om plats för att samla på sig ännu fler saker!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB