Startsida / Inlägg

Benjamin Ingrossos kryptiska dejtbesked

av tramsfrans

Foto: Stina Stjernkvist, SVT

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har kommit med ett kryptiskt besked om sitt kärleksliv! Den här gången är det Benjamin Ingrosso, som i radio berättar att han börjat dejta, ”typ i år”. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Jag har för första gången dejtat, typ i år. Så det är väldigt roligt, säger han i P4 Extra.”

Benjamins senaste förhållande varade i hela sex år, vilket är en evighet med tanke på att han och hans ex Linnea Widmark träffades när de båda var i 15-årsåldern. Därför så är det inte särskilt konstigt att Benjamin inte hunnit dejta tidigare, och att det är först nu som han fått chansen att prova!

I intervjun i P4 Extra så vill inte Benjamin ge några raka besked om vem han träffar, men enligt rykten så ska det handla om den norska influencern Frøya Sofie Winther.

– Det är kul och det kan finnas en speciell norska alltså? säger Titti Schultz.

Men något svar blir det inte, istället fnissar multitalangen.

– Ja det ljudet, du behövde inte säga något utan fnisset sa det åt dig, säger programledaren.

När en svensk kändis sitter och fnittrar i P4 så vet man vad som är på gång, som jag alltid brukar säga! Med det sagt så tycker jag verkligen att det är på tiden att Benjamin börjar träffa någon. Benjamin har tidigare berättat att han tycker det är jobbigt att bo ensam i sin lägenhet, och att han av den anledningen bott hemma hos vänner istället. Nu när han börjat dejta så är det praktiskt att ha en egen lägenhet, vilket troligtvis kommer leda till att han kan börjar tillbringa mer tid där!

Att den potentiella kärleken bor i ett annat land är kanske inte optimalt ur ett avståndsperspektiv, men Oslo är trots allt inte andra sidan jordklotet. Det återstår att se om Benjamin kommer börja tillbringa mer tid i Oslo framöver, eller om det mest kommer bli Stockholm! Många svenska kändisar uppskattar att vara utomlands eftersom de blir lämnade ifred, men tyvärr så är familjen Wahlgren väldigt populära i Norge också.

Amors pilar har verkligen skjutit mitt i prick hos familjen Wahlgren på sistone. Nu är både Benjamin, Bianca och Pernilla lyckligare än någonsin. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB